Kerim Neşe Büyükarslan ile mahkemelik olan Rafet El Roman'ın cezası belli oldu

Söz yazarı ve müzisyen Kerim Neşe Büyükarslan'ın, 'Lügat' ve 'Yadigar' isimli eserlerini rızası olmadan yayınladığı ve haklarını ihlal ettiği iddiasıyla şarkıcı Rafet El Roman'a açtığı dava karara bağlandı. Mahkeme, Rafet El Roman’ın 20 bin Euro cezai şart bedeli ödemesine hükmetti.

Müzisyen Kerim Neşe Büyükarslan'ın, iki eserini rızası olmadan yayınlayarak haklarını ihlal ettiği iddiasıyla Rafet El Roman'a açtığı davada mahkeme kararını verdi.


İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada, davacı Kerim Neşe Büyükarslan ile davalı Rafet El Roman’ın avukatları hazır bulundu. Duruşmada beyanda bulunan Kerim Neşe Büyükarslan’ın avukatı davanın kabul edilmesini talep ederken, davalı Rafet El Roman’ın avukatı ise davanın reddini istedi.

20 BİN EURO ÖDEYECEK

Mahkeme, Kerim Neşe Büyükarslan’ın açtığı davanın kısmen kabul edilmesine ve Rafet El Roman ile Rer yapım şirketinin 20 bin Euro cezai şart bedeli ödemesine karar verdi. Mahkeme ayrıca, davacı Büyükarslan’ın maddi ve manevi tazminat taleplerinin ise reddedilmesine karar verdi. (İHA)

Kerim Neşe Büyükarslan ile mahkemelik olan Rafet El Roman'ın cezası belli oldu ile ilgili etiketler Rafet El Roman mahkeme dava Kerim Neşe Büyükarslan tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.