Kerim Frei'dan müthiş gol / Darıca Gençlerbirliği 1-2 Beşiktaş

Türkiye Kupası'nda Darıca Gençlerbirliği'ne konuk olan Beşiktaş Kerim Frei'ın attığı iki müthiş golle maçı kazanmayı başardı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ilk maçında Darıca Gençlerbirliği'nin konuğu oldu. İlk yarısı golsüz biten maçta Kerim Frei attığı golle sessizliği bozdu. Darıca'nın bu gole cevabı İhsan Uğur Göktaş'la verirken 86. dakikada Kerim Frei harika bir gol daha atarak siyah-beyazlıları galibiyete taşıyan golü attı. Bu maçın geniş özetini gollerini Aspor'un internet sitesinden

İZLEYEBİLİRSİNİZ

...

MAÇ ÖZETİ

17' Sağ kanattan Uğur Karakoç ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada Cafercan Aksu kafa vuruşunu yapıyor ancak kale çizgisi üzerinde Atınç Nukan son anda topu kornere atmayı başarıyor.

19' Penaltı noktasının hemen gerisinde topu önüne alan Muhammed Enes Durmuş yerden şutunu çekiyor ancak kaleci Gökhan Köstereli bu şutu kurtarmayı başarıyor.

33' Kerim Frei'ın pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer Şişmanoğlu sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak kaleci Gökhan Köstereli bu şutu kurtarmayı başarıyor.

45' Hayrullah Bilazer, Abuzer Toplu ile girdiği verkaç sonrasında ceza alanı içi sol çaprazında topla tekrar buluşuyor. Kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan Hayrullah, şutunu çekiyor ancak Tolga son anda topu kornere atmayı başarıyor.

57' Sağ taraftan köşe vuruşu için topun başına geçen Rıdvan Sağlam ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada yaşanan karambol sonrasında top Murat Can Bölükbaşı'nın önünde kalıyor. Murat Can'ın çektiği şut kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

61' GOOOLL!! Beşiktaş, Kerim Frei ile maçta 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta topla buluşan Kerim Frei rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza yayının hemen solundan sağ ayağıyla düzgün bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başarıyor.

63' GOOOLL!! Darıca Gençlerbirliği, İhsan Uğur Göktaş ile maçta eşitliği yakalıyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Cafercan Aksu ortasını altıpasın hemen önüne doğru gönderiyor. O noktada İhsan Uğur Göktaş müsait pozisyonda kafa vuruşunu yapıyor ve takımının beraberlik golünü atmayı başarıyor.

Kerim Frei'dan müthiş gol / Darıca Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

75' Ceza sahası çizgisi üzerinde sol çaprazdan Eslem Öztürk'ün çektiği şutu kaleci Gökhan Köstereli kurtarmayı başarıyor.

86' GOOOLL!! Beşiktaş, Kerim Frei ile maçta durumu 2-1'e getiriyor. Necip Uysal'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Kerim Frei ceza alanına girer girmez aşırtma bir vuruş yaparak takımının ve kendisinin 2. golünü atmayı başarıyor.

Kerim Frei'dan müthiş gol / Darıca Gençlerbirliği 1-2 Beşiktaş ile ilgili etiketler gol Beşiktaş Kerim Frei Darıca Gençlerbirliği Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.