Kerem Tunçeri mesajlaşmalarını ifşa eden Elif Şen'i affetti

Sosyal medya fenomeni Elif Şen, 42 yaşındaki millî eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile mesajlaşmalarını ifşa etmişti. Tunçeri, olayın ardından Şen'den şikayetçi olmuştu. Kerem Tunçeri, 8 yıl hapisle yargılanan fenomen Elif Şen’e açtığı davadan vazgeçince dosya düştü.

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri, aralarındaki yazışmaları ifşa eden fenomen Elif Şen'den şikayetçi olmuştu. Hakkında hapis istemiyle dava açılan Şen, mesajlaşmaları alkolün etkisiyle paylaştığını ve pişman olduğunu söyledi. Tunçeri de Şen'i affetti.

''ALKOLÜN ETKİSİNDEYDİM''

Savcılıkta ifade veren fenomen, Tunçeri ile 6 ay konuştuklarını söyleyerek "Bir anlık öfke ve sinirle aramızda geçen konuşmaları sosyal medya hesabımdan paylaştım. Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kendisinden özür diliyorum" demişti.


KEREM TUNÇERİ ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ


Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Yürütülen soruşturma sonunda hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Elif Şen'in mahkemesi sürerken ilginç bir gelişme yaşandı.

Tunçeri avukatı aracılığıyla Elif Şen'in pişmanlığının farkında olduğunu bu nedenle şikayetinden vazgeçtiğini belirten bir dilekçe sundu. Mahkeme Tunçeri'nin dilekçesini dikkate alarak davanın düşürülmesine karar verdi.

Kerem Tunçeri mesajlaşmalarını ifşa eden Elif Şen'i affetti

Kerem Tunçeri mesajlaşmalarını ifşa eden Elif Şen'i affetti - Resim : 2

 

Kerem Tunçeri mesajlaşmalarını ifşa eden Elif Şen'i affetti ile ilgili etiketler Sosyal Medya mahkeme dava kerem tunçeri Elif Şen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.