Kerem Kınık'tan Hadi Özışık'a tepki...

İnterhaber.com yazarı Hadi Özışık, Türk Kızılay Başkanı Kerem Kınık hakkında "Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın dolar aşkı!" başlığıyla ilgili iki ayrı yazı yayımladı.

Özışık'ın yazılarında geçen iddialarla ilgili Kınık sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"İnternette yazılar yazan Hadi Özışık ismindeki şahsın İftira ve hakaretlerine cevap:

''Şahıs, Kerem Kınık'ın dolar aşkı diyerek beni ve Kızılay'ı Trump ile aynı cepheden Türkiye'ye kurşun sıkmakla itham eden iki yazı kaleme almış. İtham Kızılay AVM'de döviz ile kiralama yapılması konusudur. Öncelikle Kızılay'ın 3300 kiralık gayrımenkulü vardır ve sadece Kızılay AVM'nin yap işlet devret sözleşmesi Şahsın işadamı arkadaşı ile dönemimizden önce döviz bazlı imzalanmıştır. Yani başka dövizli kiracımız yoktur.''

''2017de Şahsın arkadaşını davet ederek $kurunu 3.5'lerde sabitleyelim diye teklifte bulunduk, kiracı bunu kabul etmedi ve kur 3.8 iken bize 2.7 öneride bulundu ve masadan kalktı. Sözleşme gereği bu yıl biz kira almıyoruz ama şirket alt kiracılarından dövizle almaya devam ediyor. 2018 kirasız dönem olmasına rağmen alt kiracılardan bize şikayetler gelince pazartesi günü Karsaklar firmasını kuruma davet edip geçen sene yaptığımız teklifi tekrarladık. Bizim masada iyi niyetle konuştuğumuzu bilmesine rağmen internet yazarı peşpeşe bu iki yazıyı yazdı.''

GAZETECİLİK MESLEĞİ ŞAHSİ ÇIKARLAR VEYA ÇEVRESEL ÇIKARLAR İÇİN YAPILMAMALI
Öncelikle gazetecilik mesleği şahsi ya da çevresel çıkar için yapılırsa kamuyu aydınlatma görevi olmaktan çıkar bir asimetrik savaş aracına dönüşür.Kızılay gibi bir kurumu ve şahsımı hedef alan itham ve hakaretler konusunda yasal haklarım saklıdır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

HADİ ÖZIŞIK, "ARKADAŞIM DEĞİL" DEYİNCE FOTOĞRAFLAR YAYIMLANDI
Hadi Özışık açıklamada geçen "Şahsın işadamı arkadaşı ile dönemimizden önce döviz bazlı imzalanmıştır." cümlesine itiraz etti ve "Benim öyle bir arkadaşım yok" dedi. Gazeteci Kenan Kıran, Özışık ile Kızılay AVM kirasıcının fotoğrafını yayımladı.

Kerem Kınık'tan Hadi Özışık'a tepki...

 

Kerem Kınık'tan Hadi Özışık'a tepki... ile ilgili etiketler Kerem Kınık Hadi Özışık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.