Kerem ile Serenay'ın düğün heyecanı!

Serenay Sarıkaya'yla 2 yıldır mutlu bir ilişki yaşayan Kerem Bürsin, kız kardeşini evlendirdi. Düğüne Kerem Bürsin'le birlikte olan Serenay Sarıkaya da katıldı. Çift, eğlenceli anlarını fotoğraflarla paylaştı.

Kerem Bürsin, çok düşkün olduğu fotoğrafçılık yapan kız kardeşi Melis Bürsin’in en mutlu gününde duygusal anlar yaşadı. Duymayan Kalmasın’ın haberine göre; şu günlerde İtalya’nın Capri adasında balayı yapan Melis Bürsin’in düğünü Beyrut’ta yapıldı.

tertwey

GENCİZ VE BÖYLE MUTLUYUZ

Serenay Sarıkaya da müstakbel görümcesinin düğününde Kerem Bürsin’e eşlik etti. Ünlü oyuncu geçen haftalarda sosyal medyadan Melis Bürsin’i takibe almıştı. Kerem Bürsin’in annesi Çiğdem Bürsin ile de çok iyi anlaşan Serenay Sarıkaya, kendisine evlilik konusunda sorulan sorulara “Biz çok genciz, böyle mutluyuz” yanıtını veriyor.

Kerem ile Serenay'ın düğün heyecanı! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya melis bursin kız kardeşi görümscesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.