Kerem Bürsin'in yakın dostu Yasemin Özilhan tarafını seçti

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koydu. Özilhan, yakın dostunun yeni aşkı Hande Erçel'le samimiyeti ilerletmeye başladı ve sosyal medyada takibe aldı.

Oyuncu çift Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya, uzun yıllar doludizgin sürdürdükleri ilişkilerini 2019'da sonlandırmıştı. Kerem Bürsin'in Serenay Sarıkaya ile ayrılığının ardından ise ikilinin ortak çevresi arasında da sıkıntı olmuştu. Kerem Bürsin ile yakınlığıyla bilinen Yasemin Özilhan ise ilişki boyunca çok yakın olduğu Serenay Sarıkaya'yla arasına mesafe koymuş ve tarafını böylece belli etmişti.

Kerem Bürsin'in yakın dostu Yasemin Özilhan tarafını seçti

KISA SÜREDE SAMİMİYETİ İLERLETTİLER

Yaklaşık bir ay önce Kerem Bürsin'in gönlünü rol arkadaşı Hande Erçel'e kaptırmasının ardından da Yasemin Özilhan, Erçel ile samimiyeti ilerletmeye başladı. Eşi İzzet Özilhan'ın çok yakın dostu Kerem Bürsin'in dert ortağı olan Yasemin Özilhan bu hareketiyle "Serenay out, Hande in" dedirtti.

INSTAGRAM'DA TAKİBE ALDI

Erçel'le kısa bir süre önce tanışan Özilhan, Erçel'i Instagram'da hemen takibe aldı. Böylece Hande Erçel, sevgilisi Bürsin'in ailesinden sonra şimdi de yakın dostlarından onay aldığını kanıtladı.

 

 

 

Kerem Bürsin'in yakın dostu Yasemin Özilhan tarafını seçti ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Yasemin Özilhan Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.