Kerem Bürsin'den şaşırtan Hande Erçel açıklaması

FOX TV'deki Sen Çal Kapımı dizisinin iki başrolü Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in arasındaki aşk dedikoduları uzun süredir magazin gündemini meşgul ediyordu. Her fırsatta bu iddiaları yalanlayan ikili, geçtiğimiz günlerde Maldivler tatilinden dönerken el ele görüntülendi. Belgelenen aşkın ardından Kerem Bürsin iddiaları kameralar önünde doğrulayarak ''İlişkimizi hiç saklamadık'' diyerek şaşırttı.

Kerem Bursin, basın mensuplarının "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusuna "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" yanıtını vermişti.

Erçel ise aşk iddialarıyla ilgili, "Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" açıklamasında bulunmuştu.

Kerem Bürsin'den şaşırtan Hande Erçel açıklaması

AŞKLARI BELGELENDİ

Haklarında sık sık aşk yaşadıkları iddia edilen Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in aşkı, birlikte çıktıkları Maldivler tatilinden dönerken belgelendi.

Kerem Bürsin'den şaşırtan Hande Erçel açıklaması - Resim : 2

AŞKI İTİRAF ETTİ

Hande Erçel'le aylardır çıkan aşk dedikodularıyla magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin, Hande Erçel ile el ele görüntülenmesinin ardından aşkı itiraf etti.

''ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ''

Aşk ilanının ardından önceki gün Etiler'de gazetecilerle sohbet eden Kerem Bürsin, "Biz hiçbir zaman ilişkimizi gizlemedik. Uzun süredir beraberiz. En başından beri çok iyi anlaşan dost olduk. Sonra ilişkimiz başladı" dedi.

HANDE ERÇEL'DE AŞKINI İTİRAF ETTİ

Daha önce aşk iddialarına cevap vermeyen Erçel ise "Hayırlı olsun" sözlerine karşısında, "Teşekkür ederim her şey çok güzel" diyerek, aşk itirafında bulunarak ilk kez ilişkiyi de kabul etmiş oldu.

21 OCAK 2021

"Aşk iddiaları sürekli çıkıyor ama olur mu hiç öyle şey? Biz işimizi yapıyoruz, çalışıyoruz ve eğleniyoruz. Hande ile aşırı yakın arkadaş olduk, o kadar."

13 MART 2021

"Güzel bir sinerji yakaladık ama nedeni aşk değil. Öyle bir şey olursa emin olun siz de bilirsiniz."

15 NİSAN 2021

"Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar"

 

Kerem Bürsin'den şaşırtan Hande Erçel açıklaması ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel maldivler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.