Kerem Bürsin'den kafede otururken maske takmayanlara: 'Salaksınız!'

'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel ile birlikte sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Kerem Bürsin'in sözleri şaşkınlık yarattı. Kafede otururken maske takmayanlara 'salak' diye seslenen Bürsin'in sözleri karşısında şaşkınlık yaşayan Hande Erçel'in geçtiğimiz günlerde bir kafede çekilen fotoğraflarını paylaşmış olması dikkatlerden kaçmadı.

Yaptığı canlı yayında kafelerde maskesiz oturanlara "Kusura bakmayın ama siz salaksınız" diyen Kerem Bürsin'e tepkiler çığ gibi büyüyor... Binlerce sosyal medya kullanıcısı "Haddinibilkerembürsin" etiketiyle oyuncuya Twitter üzerinden öfkesini dile getirdi.

Kerem Bürsin'den kafede otururken maske takmayanlara: 'Salaksınız!'

DİZİ ÇEKİMLERİNDE YAKIN TEMAS

Koronavirüs konusunda oldukça hassas davranan Bürsin'in rol aldığı dizinin çekimlerine devam etmesi ise öfkeli sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. 

Kerem Bürsin'den kafede otururken maske takmayanlara: 'Salaksınız!' - Resim : 2

Rolü gereği çokça yakınlaşma ve öpüşme sahnesine imza atan Bürsin'e hayranları 'Diziyi çekerken koronavirüs nerede? Sette maskeyle mi dizi çekiyorsunuz?' şeklinde sorular yöneltti. 

Kerem Bürsin'den kafede otururken maske takmayanlara: 'Salaksınız!' - Resim : 3


Bürsin, FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel ile birlikte Instagram üzerinden canlı yayın yaparak takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi. Maske takmayanlara hakaret eden Bürsin, kısa sürede Twitter'da gündem oldu.

"MASKESİZ KAFEYE GİDENLER SALAK"

Canlı yayın sırasında gerilen Kerem Bürsin "Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya maskelerinizi de çıkarıyorsunuz. Affedersiniz ama siz salaksınız. Ailelerinizi insanları bir düşünün" dedi. Bürsin'in sözlerini duyunca şoke olan Hande Erçel'in şaşkınlığı ise suratına yansıdı.

HANDE ERÇEL DE KAFEDE MASKESİZ OTURDU

Kendini ifade etmeye çalışırken saygı sınırını aşan Bürsin'in canlı yayın sırasında söyledikleri, o anlarda yanında bulunan Hande Erçel'i de şaşkına çevirdi. Erçel'in geçtiğimiz günlerde oturduğu kafede maskesiz pozlar vermesi ise dikkat çekti.

Kerem Bürsin'den kafede otururken maske takmayanlara: 'Salaksınız!' - Resim : 5

Kerem Bürsin'den kafede otururken maske takmayanlara: 'Salaksınız!' - Resim : 6

 

Kerem Bürsin'den kafede otururken maske takmayanlara: 'Salaksınız!' ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel canlı yayın Instagram maske

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.