Kerem Bürsin müjdeyi verdi! Sen Çal Kapımı 2 geliyor... Kadroyu bile saydı!

Son yılların en popüler dizisi Sen Çal Kapımı final yaptıktan sonra da konuşulmaya devam ediyor. Dizinin iki yıldızı Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in aşkı ise magazin gündeminin ilk sırasında yer alıyor. Bugün Kerem Bürsin'in verdiği müjdeyle ikilinin yakın takipçileri heyecandan yerinde duramadı.

Kerem Bürsin müjdeyi verdi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve kısa bir süre önce final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan ve aşkları dillere destan olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti yeniden bir araya geliyor. Attıkları her adım olay olan ve Türkiye'nin en çok konuştuğu çiftlerden olan ikili Sen Çal Kapımı 2'de buluşuyor.

KEREM BÜRSİN SEN ÇAL KAPIMI 2 MÜJDESİNİ VERDİ!

Hayranlarının adım adım takip ettiği ikili şu sıralar dinleniyor. Dizinin final yapmasının ardından en çok merak edilen konu Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yeniden bir projede bir araya gelip gelmeyeceğiydi. Çünkü her iki isim de Sen Çal Kapımı ile adeta yeniden doğmuşlardı. Bugün müjdeli haberi Bürsin verdi.

Kerem Bürsin and Hande Erçel Breakup Claims | Al Bawaba

Kerem Bürsin, ''Beraber yeniden.. Bence olur. Ancak bu hemen 1 sene içinde olmaz. Biraz başka dünyalar keşfedelim, sonra olabilir'' şeklinde yanıt verdi. Her ne kadar yakın bir tarihte gerçekleşme ihtimali olmasa bile, ilerleyen dönemlerde ikilinin yeniden aynı projede bir ataya gelecek olması, ikilinin hayranlarını oldukça mutlu etti. Kerem Bürsin'in bu açıklaması sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, yapılan bazı yorumlar oldukça dikkat çekiciydi.

Kerem Bürsin hayatının şokunu yaşadı! 'Ne olduğunu bilmiyorum'

İkilinin takipçileri Sen Çal Kapımı dizisine doyamadıklarını her fırsatta dile getiriyor. 2 çocuklu Bolat ailesinin yeni hikayesinin oldukça dikkat çekebileceğini ve Sen Çal Kapımı 2. versiyonunun çekilebileceğini ifade etti.

H&M Türkiye'nin İlk Lokal Yüzü: Kerem Bürsin

Bürsin, olası bir Sen Çal Kapımı 2 çekilmesi halinde yeniden Hande Erçel ile olacaklarını ifade etti. Dizinin oyuncu kadrosunda ise devrim niteliğinde değişiklikler olacağını Türkiye'nin en popüler oyuncularının kadroda olacağının bilgisini de paylaştı.

Kerem Bürsin kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte hayat hikayesi...

Kerem Bürsin müjdeyi verdi! Sen Çal Kapımı 2 geliyor... Kadroyu bile saydı! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.