Kerem Bürsin ile Hande Erçel'den Alişan'a çok şık hareket! Hayranları alkış yağmuruna tuttu!

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde kardeşini kaybeden şarkıcı Alişan'a büyük bir jest yaptı. Son günlerin en şık hareketini yapan ünlü çift hayranlarının takdirini bir kez daha kazandı.

Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen ve ülkenin en popüler çifti haline gelen Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den şarkıcı Alişan'a büyük jest geldi. Kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz günlerde kaybeden ünlü şarkıcıya büyük moral olan hareket sosyal medyanında da gündemindeydi.

KEREM BÜRSİN VE HANDE ERÇEL'DEN ALİŞAN'A ŞIK HAREKET!

Ünlü çift, Alişan'a yaptıkları jest sonrası hayranlarının sevgisini bir kez daha kazandı. Ünlü şarkıcı, kardeşinin ölümü sonrası yeğenleri ile zaman geçirmiş ve onları bir daha bırakmamaya söz vermişti. Kardeşi Sellçuk Tektaş'ın mezarını sık sık ziyaret eden Alişan, kardeşinin çocuklarını da ihmal etmiyor.

Alınan son bilgiye göre ise Selçuk Tektaş'ın çocukları Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranıydı. İkili ile tanışmayı çok isteyen Alişan'ın yeğenlerinin istekleri ise geri çevrilmedi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ile tanıştıran Alişan, yeğenlerinin çok sevdikleri bu çiftle uzun süre vakit geçirmesini sağladı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin'de, Selçuk Tektaş'ın çocukları Eyşan ve Ceylan ile uzun uzun vakit geçirdi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in bu jestleri, Alişan'ı da oldukça mutlu etti.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'den Alişan'a çok şık hareket! Hayranları alkış yağmuruna tuttu! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Alişan Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.