Kerem Aktürkoğlu'nun inanılmaz istatistiği! Asla fire vermiyor...

Galatasaray'da milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezon neredeyse tüm maçlarda görev alması dikkat çekti.

alatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun istikrarlı futbolu devam ediyor. Hem sarı-kırmızılı takım hem de milli takımda maç kaçırmadan kariyerini sürdürüyor. Galatasaray'da 2021-2022 sezonundan beri düzenli olarak forma giyen Kerem, bu dönemde sarı-kırmızılı formayla 112 resmi maçta görev yaptı.

12 GOLE KATKI YAPTI

Yıldız futbolcu; Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa fark etmeksizin tüm kulvarlarda mücadele ederken, sadece 2 resmi maçta görev yapmadı. 2021-2022 sezonunda bir kez sarı kart cezalısı olması sebebiyle maç kaçıran Kerem, 2022-2023 sezonunda Alanyaspor ile oynanan kupa maçında yedek oturdu. Bu sezon takımıyla tüm maçlara çıkan Kerem, 22 maçta görev yaptı; 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

FİRE VERMEDİ

Kerem Aktürkoğlu, 2021-2022 sezonunda bu yana milli takımda da düzenli olarak forma giyiyor. Başarılı sol kanat, bu dönemde milli takım formasıyla da hiçbir resmi mücadeleyi kaçırmadı. Kerem, kırmızı-beyazlı forma altında Dünya Kupası Elemeleri, Avrupa Şampiyonası Elemeleri ve UEFA Uluslar Ligi'nde görev yaptı. Ay-yıldızlı formayla 22 resmi maçta mücadele eden Kerem, 5 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray ile lig ve Avrupa'da devam eden Kerem Aktürkoğlu, sakatlık olmazsa EURO 2024'te de milli takım formasıyla boy gösterme şansı yakalayacak.

(Sabah)

Kerem Aktürkoğlu'nun inanılmaz istatistiği! Asla fire vermiyor... ile ilgili etiketler Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.