Kerem Aktürkoğlu'nun acı kaybı

Fatih Karagümrük maçının 35. dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Kerem Aktürkoğlu galibiyeti kutlayamadı. . 23 yaşındaki yıldız futbolcu son düdüğün ardından babaannesinin yaşamını yitirdiğini öğrendi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi.Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın 35. dakikasında sakatlanarak kendini yere bıraktı. Sağlık ekibinin ilk müdahaleyi oyun alanı içinde yapmasının ardından Kerem'in devam edemeyeceği kenar yönetimine bildirildi. Genç oyuncunun yerine Emre Kılınç, oyuna dahil oldu.

Sakatlanarak oyunu terk eden Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından babaannesini kaybettiğini öğrendi. 

KEREM, FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİNDE OYNAYACAK MI?

Galatasaray'ın en önemli isimlerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu, Fatih Karagümrük maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Sarı-Kırmızılılar'da, 10 Nisan Pazar günü Kadıköy'de oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi çok önemli bir eksik oluştu.

 

YARIN MR'I ÇEKİLECEK

Kerem Aktürkoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan takım doktoru Dr. Yener İnce, "'Adduktor tendinit' diğer adıyla 'kasık ağrısı' oldu, çıkardık. Pazartesi MR'ını çekeceğiz ve daha sonra duruma bakacağız" şeklinde konuştu.

 

Kerem Aktürkoğlu'nun acı kaybı ile ilgili etiketler kerem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.