Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na zam ve 20 milyon euro serbest kalma maddesi

İskoçya'nın St. Johnstone takımıyla deplasmanda oynanan ve 4-2 kazanılan rövanş maçına 1 gol-2 asistle damga vuran Kerem Aktürkoğlu'nun yıllık ücretine zam yapılacak. Galatasaray'la 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki kanat oyuncusu Terim'in gözdesi haline geldi.

Galatasaray'da Fatih Terim'in prensi Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesinde iyileştirmeye gidiliyor. 22 yaşındaki futbolcunun 900 bin TL olan yıllık ücreti artırılacak. Genç yıldızın yeni sözleşmesine 20 milyon Euro'nun üzerinde serbest kalma maddesi koyulacak.

Sabah gazetesinin haberine göre; Kerem Aktürkoğlu için bir Fransız kulübü, Galatasaray'ın kapısını 4 milyon Euro ile çaldı ancak yönetim bu teklifi hiç düşünmeden geri çevirdi. Fatih Terim'in ilk 11'inde banko isimlerden biri haline gelen Kerem, 8+3 kuralı sonra hem değerini hem de performansını yükseltti.

Mehmet Özcan'ın haberi şöyle: "Bu sezon daha çok süre alacağı için 22 yaşındaki oyuncuya özel beslenme ve bireysel antrenman programı hazırlanırken Terim, Kerem'in hem fiziksel gelişim göstermesini istiyor hem pas oyununda top kayıplarını minimum seviyeye çekmeyi planlıyor.

KEREM SATILIK DEĞİL

Uzun süredir Avrupa'dan kulüplerin takibinde olan Kerem için Lyon, EURO 2020'ye scout göndermiş fakat genç oyuncu şans bulamamıştı. Ancak gelen son bilgi ise, bir başka Fransız ekibinin kapıyı çaldığı yönünde. Orta sıralarda yer alan bir kulübün 4 milyon Euro'luk teklifine 'Kerem satılık değil' yanıtını veren yönetim, bu teklifi değerlendirmeye bile almadı.

Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan 1998 doğumlu kanat forvetin, önümüzdeki günlerde ücretine iyileştirme yapılacak. 900 bin TL garanti parası artırılacak genç yıldızın yeni transferlerde olduğu gibi sözleşmesine 20 milyon Euro'nun üzerinde serbest kalma maddesi koyulacak."

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na zam ve 20 milyon euro serbest kalma maddesi ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.