Kerem Aktürkoğlu yerine döndü, skor katkısı vermeye başladı

Galatasaray'ın Milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Zaha'nın transferi sonrası sol kanattaki yerinden olmuş ve 10 numaraya geçmişti. Bu mevkide skora katkı sağlayamayan ve eleştiri alan Kerem Aktürkoğlu, son maçlarda sol kanatta görev alıp gol ve asistleriyle geri döndü.

Bu sezon sol kanatta formayı paylaştığı Wilfried Zaha'nın yokluğunda bu bölgeye dönen Kerem Aktürkoğlu, Adana Demirspor'un ardından Fatih Karagümrük'ü de boş geçmedi.

Galibiyeti getiren milli oyuncu, bu sezon sol kanatta oynadığı 18 maçta 6 gol-7 asiste imzasını koydu. 25 yaşındaki futbolcu, 10 numara olarak görev yaptığı 10 maçta ise sadece Manchester United'a iki gol atabildi. F.Bahçe derbisinde Zaha'nın dönüş durumuna göre teknik direktör Okan Buruk da bu ikili arasındaki sol kanat kararını verecek.

Kerem Aktürkoğlu yerine döndü, skor katkısı vermeye başladı ile ilgili etiketler Kerem Aktürkoğlu Wilfried Zaha Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.