Kerem Aktürkoğlu için uçuş vakti geldi! Son haftaların adamı ipleri eline alıyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon aldığı şampiyonlukta son virajda ipleri eline alan ve takımı taşıyan Kerem Aktürkoğlu'nun sevdiği haftalar geldi. Kerem Aktürkoğlu bu sezon da aynı performansı sergilemek istiyor.

Galatasaray'da bu sezon skora en fazla katkı veren isimlerden olanKerem Aktürkoğlu, son maçlarda suskun durumda. Süper Lig'deki son 7 haftada sadece Antalyaspor ağlarını 2 kez sarsan 25 yaşındaki oyuncu, performansını artırmak istiyor.

Bireysel idmanlarını sıklaştıran yıldız, final haftalarında sorumluluk alarak takımını 24. şampiyonluğa ulaştırmayı hedefliyor.

SONLARDA AÇILDI

Geçen sezon ilk gol pasını 20. haftada vermesine rağmen 12 asistle kral olan Kerem, bu sezon da bu başarıyı tekrarlama hedefinde. Kerem'i şu ana kadar Süper Lig'de 28 maçta 11 gol ve 6 asisti olbulunuyor.

Bu sezon genel toplamda ise 44 karşılaşmada 14 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Kerem son haftalarda galibiyetleri getirerek sezonu 'double double' ile bitirmeyi planlıyor.

Son 2 sezonda Kerem Aktürkoğlu:

2021-22: 52 maç 13 gol, 13 asist
2022-23: 38 maç 10 gol, 14 asist

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?

Kerem Aktürkoğlu, 21 Ekim 1998'de Kocaeli'nde dünyaya geldi. Futbola Gölcükspor altyapısında başlayan Kerem, daha sonra Hisareyn'in altyapı akademisine kaydoldu.

1 yıl sonra Başakşehir'in altyapısına transfer olan Kerem, Bodrumspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2018 yılında Karacabey Belediye'ye bedelsiz imza attı.

2019 yazında 24 Erzincanspor'a bedelsiz olarak transfer olan milli oyuncu, 2020 yazında yine bedelsiz bir şekilde Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Sarı-kırmızılılarla 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon Euro... 

(Sabah)

Kerem Aktürkoğlu için uçuş vakti geldi! Son haftaların adamı ipleri eline alıyor ile ilgili etiketler Kerem Aktürkoğlu Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.