Kerem Aktürkoğlu: Hayallerimi gerçekleştiriyorum, eksiklerim var onların da üzerine gidiyorum

Galatasaray'a geldiğinde 100 bin euro olan piyasa değerini daha bir buçuk sezon dolmadan 6 milyon euroya yükselten Kerem Aktürkoğlu, "Hayallerimi gerçekleştiriyorum. Eksiklerim var, onların da üzerine gidiyorum" dedi. Gaziantep FK galibiyetinde tabelayı belirleyen golü atan milli yıldız, Sarı-Kırmızılılar'ın değişilmez ilk 11 oyuncusu olmayı başardı.

Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ettiği 11. hafta mücadelesinde nefis futbolunu şık bir golle süsleyen Kerem Aktürkoğlu, bu sezon takımın tüm lig maçlarında forma giydi. 2019-20 sezonunda Erzincanspor'dan alınan ve müthiş bir yükselişe geçen milli futbolcu, her maç değerini daha da arttırıyor.

Süper Lig'de 11 maçta 2 gol, asistlik performans sergileyen Kerem, bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 20 resmi maça çıktı. Yıldız isim bu maçlarda 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Avrupa kulüplerinin transfer listesine giren Kerem, Galatasaray'da şampiyonluk yaşamadan ayrılmak istemiyor.

Gaziantep FK maçı sonra yayıncı kuruluşa konuşan Kerem Aktürkoğlu, galibiyeti şu sözlerle değerlendirdi:

"HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM"

"Beşiktaş maçını telafi etmek istedik. Hafta boyunca bunu konuştuk. Rakiplerimiz de kaybetti. Tutuk başladık ama 2. yarı daha iyiydik. Hocamız da bizimle konuştu, istediğimiz skoru aldık."

"Galatasaray'a gelirken hayallerim, hedeflerim vardı. Hedeflerime ne kadar kısa sürede ulaşabileceğimiz hep ailemle konuşuyordum. Fatih Hoca, bana yardım etti. Hayallerimi gerçekleştiriyorum. Eksiklerim var, onların da üzerine gidiyorum."

Fatih Terim ise gelişiminde büyük pay sahibi olduğu futbolcusu için "Kerem Aktürkoğlu için Erzincan'a teşekkür ederiz. Güvenip, forma verdik. Hala gelişimini tamamlamadı ama her geçen gün üzerine koyuyor. Daha da iyi olacak. Mutluluk verici" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu: Hayallerimi gerçekleştiriyorum, eksiklerim var onların da üzerine gidiyorum

Kerem Aktürkoğlu: Hayallerimi gerçekleştiriyorum, eksiklerim var onların da üzerine gidiyorum ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Gaziantep FK Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.