Kerem Aktürkoğlu, La Liga şampiyonu Atletico Madrid'in transfer listesinde

Kerem Aktürkoğlu, Barcelona maçında kendisini izlemeye gelen Atletico Madrid yetkililerini adeta büyülüde... Milli forvet, La Liga şampiyonunun transfer listesinde... Maç ardından konuşan Kerem, "Benim için, takımım için, Galatasaray için güzel şeyler bunlar. Ben de bunları duydukça çok mutlu oluyorum. Daha hiçbir şey bitmedi. Daha benim için her şey yeni başlıyor. Bunları çok fazla düşünüp de kafamı bunlarla yoğunlaştırmıyorum" dedi.

Galatasaray'ı yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, dün gece Camp Nou'da Barcelona'yla 0-0 berabere kaldıkları maçtaki performansıyla, kendisini izlemeye gelen transfer yetkililerinin ağzını açık bıraktı...

İspanyol basını Atletico Madrid'in milli futbolcuyla ilgilendiğini yazdı. La Liga şampiyonu bir süredir takip ettiği Kerem Aktürkoğlu için Barcelona-Galatasaray maçına sportif direktör Andrea Berta'nın yardımcısı Gudi Pozo'yu gönderdi.

Maç öncesinde İspanyol basınında kendisi için yapılan haberleri görünce mutlu olduğunu belirten Kerem, “Benim için, takımım için, Galatasaray için güzel şeyler bunlar. Ben de bunları duydukça çok mutlu oluyorum. Daha hiçbir şey bitmedi. Daha benim için her şey yeni başlıyor. Bunları çok fazla düşünüp de kafamı bunlarla yoğunlaştırmıyorum. Lig uzun, çok önemli maçlarımız var. Ben onları düşünüyorum. İnşallah performansım daha da artar” dedi.

23 yaşındaki futbolcu bu sezon takımıyla şu ana kadar 41 resmi maçta süre aldı. Kerem bu maçlarda 9 gol atıp 7 asist kaydetti.

Ligde 27 maçta 6 gol ve 3 asistle oynayan Aktürkoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde ise çıktığı 11 maçta 3 gol atıp 4 asist yaptı.

"İYİ FUTBOL GÜZEL SKOR"

Barcelona maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Kerem Aktürkoğlu, maç öncesi belirledikleri oyun felsefesini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Genç oyuncu, “İstediğimiz oyun buydu. Hocamızla da konuşmuştuk, oyun anlayışımız böyleydi. Yakaladığımız kontralarla geçiş oyunu oynayacaktık. İlk yarıda yakaladığım pozisyon, güzel bir pozisyondu. Gol atabilirdim, atsaydım daha güzel olabilirdi. Güzel bir skor aldığımızı düşünüyorum. İyi futbol oynadık. Bir dahaki maçımız, taraftarımızla birlikte farklı olacak inşallah” diye konuştu. 

Deplasmanda iyi bir sonuç aldıklarını belirten Aktürkoğlu, “Arkadaşlarımızla maça çıkmadan konuştuğumuzda oynadığımız futboldan zevk almamız gerektiğini konuştuk. Biz gerçekten bugün zevk aldık. Bizi izleyenlere de zevk verdiğimizi düşünüyorum çünkü iki takım da Avrupa Ligi takımı değil. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde başarılar elde etmiş bir takım. Barcelona da öyle. Bugün gerçekten iki takım için de güzel maç oldu. İstediğimiz sonucu aldık ama hiçbir şey bitmedi. Taraftarımız, en büyük itici gücümüz. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız” şeklinde konuştu. 

“BARCELONA BELKİ DE DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR TARAFTAR GÖRECEK”

Önümüzdeki hafta oynanacak rövanş karşılaşmasıyla ilgili olarak ise taraftarlara seslenen genç oyuncu, “Barcelona’yı çok güzel karşılayacağımızı düşünüyorum. Daha önce belki de görmedikleri bir taraftarı görecekler. Şimdiden o maçı düşündükçe heyecanlanıyorum. Taraftarımız olduğunda her zaman farklı bir futbol oynuyoruz. İnşallah Barcelona maçında da onlarla birlikte farklı bir futbol ve farklı bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu, La Liga şampiyonu Atletico Madrid'in transfer listesinde ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.