8 eşi ve 7 sevgilisinden toplam 107 çocuğu olan David'ten şoke eden sözler: Genç kadınlarla evlenmeye devam edeceğim

Kenya'da sıra dışı bir olay yaşandı. Çok eşli hayatı benimseyen David isimli adamın 15 farklı kadından toplamda 107 çocuğu oldu. David'in 'Genç kadınlarla evlenmeye devam edeceğim' şeklindeki sözleri ise şaşkınlık yarattı.

Kenya'da yaşanan ve dünyada gündem olan David Zakayo'nun hayat hikayesini duyanlar şaşkına döndü. Kenya basınına açıklamalarda bulunan Zakayo, tek bir kadın için fazla olduğunu dolayısıyla bu yüzden çok eşli bir hayat yaşadığını aktardı.

İlk evliliğini 1987 yılında yapan David, tek eşli biri olmadığını anlayınca birçok kadınla aynı anda ilişki yaşamaya başladı. Bunlardan bazılarıyla evlenen David'in onlarca çocuğu oldu.

 8 EŞ, 7 SEVGİLİ: 107 ÇOCUK

Şimdiye kadar 8 kişiyle resmi olarak evlenen David'in 7 de sevgilisi var. 15 kadınla aynı aynı anda  ilişki yaşayan David'in ise bu kadınlardan toplam 107 çocuğu var. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan David yaşadığı ilginç hayat hakkında şu sözleri söyledi:

"Benim kafamdaki bir insanı tek bir kadın yönetemez. İnsan beyni, hareket kolaylığı için daha küçük parçalara bölünmesi gereken büyük bir mısır çuvalı gibidir. Kafamdaki beyin ve fikir miktarını yönetebilmeleri için birçok eşe ihtiyacım var. Bir eş için fazla akıllıyım."
Fakir biri olan David'in tek mal varlığı bir mısır tarlası. Yarım dönümlük tarlasında ürettiklerini satan David, mısırın yanında şeker kamışı da üretiyor.

'KRAL SALOMAN'A BENZİYORUM'

Geniş ailesini geçindirmek için çok çalıştığını dile getiren David, kendisini tarihten Kral Saloman'a benzettiğini açıkladı. Sloman'ında kendisi gibi zor bir hayatı olduğunu hatırlatan David, Saloman'ın ve 700 eşi ve 300 sevgilisi olduğunu ve bu sayıya ulaşana kadar genç kadınlarla evlenmeye devam edeceğini aktardı.

MİLLİYET

8 eşi ve 7 sevgilisinden toplam 107 çocuğu olan David'ten şoke eden sözler: Genç kadınlarla evlenmeye devam edeceğim ile ilgili etiketler Kenya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.