Kentsel Dönüşüm Başkanlığı bin 187 memur alacak

Kamuya 2.324 memur ve işçi alımı için duyuru yapıldı. En çok alımı yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yapacak. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Genel Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı ve birçok önemli kamu kurumunda personel alımları yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı bin 187 memur alacak

Personel alımı yapılacak pozisyonlarda memur, hizmetli, sözleşmeli personel ve işçi kadroları yer alıyor.

Kamuya personel alımı başvuruları için adayların TC vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları gerekiyor. Öte yandan, adayların atanacakları görevi yapacak sağlık durumlarına sahip olmaları ve belirtilen suçları işlememiş olmaları gerekiyor. 

İŞ İLANLARI VE KADRO SAYISI

Yapılan iş ilanlarında çeşitli kadrolarda ve farklı kurum ve kuruluşlarda toplam 2324 personel alımı yapılacağı aktarıldı. Öne çıkan ilanlar arasında, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde 220 memur, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 7 hizmetli, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nda 1187 memur, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde sözleşmeli 294 personel ve Dicle Üniversitesi'nde sözleşmeli 34 personel alımı yer alıyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı bin 187 memur alacak ile ilgili etiketler ekonomi memur personel alım ilanı Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.