Kendisini terk eden annesini ararken, kocasının aslında biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi

2014 yılında yaşanan olayda Brezilyalı bir kadın, kendisini küçükken terk eden annesini bulmak için uğraşırken, kocasının aslında biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi.

Hikayeyi 2014 yılında paylaştığında 39 yaşında olan Adriana, henüz bir yaşındayken annesi tarafından terk edildi. Adriana yıllarca annesini bulmak için uğraştı.

Küçük kız, yalnızca annesinin adının Maria olduğunu bilerek babası tarafından büyütüldü. Yıllarca hizmetçi olarak çalıştı ve üç çocuk sahibi olduğu kocasıyla evlendi.

Adriana, ilk evliliği bozulunca memleketine geri döndü ve şu anki eşi Leandro ile tanıştı. Çift birbirlerine aşık oldu ve bir de kız çocukları oldu.

Leandro da tıpkı Adriana gibi annesi tarafından terk edilmişti ve bunu 8 yaşındayken öğrenmişti.

KOCASI, BİYOLOJİK KARDEŞİ ÇIKTI

Leandro'nun biyolojik annesinin adı da Maria'ydı ve çiftin memleketleri de aynı yerdi. Fakat tüm bunlar çiftin ilk başta dikkatini çekmedi.

Adriana daha sonra bir röportajda "Annelerimizin aynı isme sahip olmasının komik olduğunu ve tesadüf olduğiunu düşündük." dedi.

Kendisini terk eden annesini ararken, kocasının aslında biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi

Annesinin izini sürmeye kararlı olan Adriana, Radio Globo'nun kayıp akrabaları bulma konusunda uzmanlaşmış 'Şimdi Zamanı' programının yardımına başvurdu.

Program, Adriana'yı annesiyle yeniden bir araya getirmeyi başardı; ancak Maria, kendisini tanımayan bir oğlunun da olduğunu açıkladığında kız şaşkına döndü.

Evet o kişi de Adriana'nın kocasıydı. Yani Adriana, kocasının aslında biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi.

Adriana ve Leandro aslında hiçbir zaman yasal olarak evlenmediler, ancak açıkça birbirlerini karı koca olarak görüyorlardı. Yaşananan olayın ardından Adriana "Artık eve gidip Leandro'nun artık beni istemediğini öğrenmekten korkuyorum. Onu çok seviyorum" dedi.

Adriana'nın korkularına ve biyolojik olarak akraba olmalarına rağmen çift birlikte kalma kararı verdi. Adriana, "Bizi yalnızca ölüm ayıracak" dedi

Adriana, kendisinin ve Leandro'nun gerçeği öğrendiklerinde ilk başta 'gerçekten şaşkına döndüklerini', ancak sonunda 'İnsanlarının ne düşünebileceğini' umursamadıklarına karar verdiklerini itiraf etti.

Kendisini terk eden annesini ararken, kocasının aslında biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi ile ilgili etiketler Brezilya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.