Kendisini ısrarla takip eden İHA'dan kaçan Rus asker, birliği mahvetti

Bir Rus askeri, Ukrayna ordusuna ait bir insansız hava aracından koşarak kaçarken görüntülendi. Korku içinde can havliyle koşan asker, Ukrayna İHA'sını doğrudan kendi birliğinin konumuna götürmüş ve konumlarını açık etmiş oldu. 

Gündem olan bir videoda, Ukrayna İHA'sının sinir bozucu şekilde ısrarla takip ettiği yalnız bir Rus askerinin, bir yol boyunca panik içinde koşarak kaçışı görülüyor. 

Rus askerin, panikle birliğine doğru koşarak Ukrayna İHA'sının, Rus birliğinin yerini öğrenmesine neden olduğu ve Ukrayna'nın bölgeyi topçu ateşi altına aldığı bildirildi.

Rus asker, Ukrayna İHA'sının onu takip ettiğinin açıkça farkında olarak, yolun kenarındaki tozlu patikadan aşağı koşarken omzunun üzerinden İHA'yı kontrol ettiği görülüyor. Ama buna rağmen aynı yönde birliğine doğru kaçmaya devam ediyor.

Ukrayna İHA'sı, Rus ordusunun saklandığı yere ulaştığında, koşan askerin üstünden geçerek pozisyonlarının üzerinde havada asılı kalıyor.

Rus birliği, yol kenarına küçük bir kamp kurmuş ve yolun kenarına sığınaklar kazmış gibi görünüyor.

Son olarak ise orada bulunan Rus askerler, Ukrayna'ya ait bu insansız hava aracına silahlarını çekmeye başlıyor ve görüntü de kesiliyor.

UKRAYNA KUVVETLERİ O NOKTAYA SALDIRI BAŞLATTI

Daha sonra Kiev kuvvetleri tarafından paylaşılan başka bir fotoğraf ise, muhtemelen daha yüksek bir irtifada uçan bir savaş uçağından çekildiği düşünülen, biraz önce bahsedilen Rus askerin koşarken görüldüğü aynı yolun hemen yanındaki bir ormandan yükselen dumanı gösteriyor.

Kendisini ısrarla takip eden İHA'dan kaçan Rus asker, birliği mahvetti

Bir askeri araç ve bir kampın, muhtemelen Rus üssüne karşı başlatılan Ukrayna topçu saldırılarından kaynaklanan duman yükselirken ağaçların arasında saklandığı görülüyor.

Aynı yerden alınan uydu görüntüleri daha sonra kampın Rus birlikleri tarafından terk edildiğine işaret ediyor.

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Kaynak: Daily Mail 

Kendisini ısrarla takip eden İHA'dan kaçan Rus asker, birliği mahvetti ile ilgili etiketler Ukrayna Rus asker kaçıyor birlik
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.