Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş

Halk Reiki meditasyon, kişisel ve ruhsal ve kişisel gelişim kurslarından şikayetler ediyor. Bu kurslara başlayan gençlerin önce ailelerinden sonra da dinlerinden soğutulduğu iddia ediliyor. SuperHaber, dün gündeme getirdiği Emine Yavuz’un kardeşi Leyla Yavuz’un için yaptığı feryadını yakın takip ediyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

SuperHaber araştırmasında gençleri kursta eğiten kadının, Salda Gölü’ndeki ayininde sol eline aldığı kılıcı havaya kaldırarak çektirdiği ve sosyal medyada yayınladığı fotoğraf afişinde, "Gölün Hanımefendisi. Perilerin sihirli dünyasına giriş” yazılı olduğu görüldü.

Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş

İstanbul’da özellikle son bir yılda, Taksim, Şişli, Beşiktaş, Kadıköy, Maltepe, Kartal ve Esenyurt gibi ilçelerde, ardı ardına açılan çeşitli kişisel ve ruhsal gelişim kurslardan halk şikayet ediyor.

Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş - Resim : 2
Emine Yavuz (Soldakı) ve kardeşi Leyla Yavuz

 

ABLANIN “KIZKARDEŞİMİ KURTARIN” FERYADI

 İstanbul’da yaşayan sigortacı Emine Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı yazıları, çeşitli kurum ve kuruluşları etiketleyerek, kız kardeşi Leyla Yavuz için yardım istemişti. Abla Yavuz, mesajlarında kızkardeşi Leyla Yavuz’un gittiği “Nefesi hızır.Kişisel Gelişim” adlı, reiki, meditasyon kişisel ve ruhsal gelişim kursları adı altında açılan kurslara gittikten sonra, ailesinden koptuğunu iddia etmişti.

  “ENDİŞELİYİZ, SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Kız kardeşi Leyla Yavuz’un gittiği “ Nefesi hızır.Kişisel Gelişim” kursu sonrası, önce ailesinden ve yakın çevresinden uzaklaştığını, sonra da dinini sorguladığını söyleyen abla Emine Yavuz, “Annem, babam ve benimle beraber akrabalarımız çok endişeliyiz. Kızkardeşim Leyla Yavuz, 2 günden beri bizi zaman zaman arıyor, zaman zaman da aramıyor.Tamamen bizden uzaklaşacak diye korkuyoruz. Adeta bir yabancı gibi olmaya doğru giden bir durumla karşı karşıyayız.Bu kurslarda böyle oldunu biliyoruz. Eğer bu durum böyle devam ederse, kızkardeşimi aile olarak kaybedeceğiz diye düşünüyoruz.Bu durum böyle devam ederse, kurs sahibi kişiler ile bu organizasyonu düzenleyenler hakkında, savcılığa şikayet dilekçesi vereceğiz.” dedi.

Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş - Resim : 3

SALDA GÖLÜ’NDE KILIÇLA AYİN

Öte yandan SuperHaber dertli abla Emine Yavuz’un sosyal medya feryadını duyarak,söz konusu iddiaları araştırmış ve konuyu haber yapmıştı. Bu araştırmada, Burdur’un dünyaca ünlü Salda gölünde, kılıçla çeşitli ayinler yapıldığını tespit etti. Yapılan ayinlerin ne olduğu, neden ve kim adına yapıldığı araştırılıyor.

Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş - Resim : 4

KADIN KENDİSİNİ GÖLÜN HANIMEFENDİSİ İLAN ETMİŞ

SuperHaber, iddiaların devamını araştırdı. Bu araştırmada, gençleri kursta eğittiği anlaşılan ve Burdur’a götüren bayanın, hazırladığı afişte, “Gölün Hanımefendisi. Perilerin sihirli dünyasına giriş” yazılı afiş yaptırdığı ifade edildi.

Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş - Resim : 5
Leyla Yavuz (Sağdaki)

 

SU PERİLERİNİN GÜCÜ AŞKINA

Kültür ve Turizm ile İçişleri Bakanlıkları ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra, Burdur Belediyesi tarafından, koruma altında olan Salda gölünün içinde, beline kadar su içinde olan bir bayanın, elindeki kılıçla, ne olduğu tam olarak anlaşılamayan ayin yaptığı görülüyor.

Yine aynı bayanın, elindeki kılıcı, ayine gelen kişilere öptürdüğü anlaşıldı. Yine aynı bayanın, Salda Gölü’ndeki ayininde, sol eline aldığı kılıcı havaya kaldırarak çektirdiği ve sosyal medyada yayınladığı fotoğrafa, “Bir yolculuk ki, çok önceleri adımları atılmış, parçalar örülmüş, gölün hanımefendisi okumaya başlamış. Çağlar öncesinden fısıldamış Avalon, nefes olmuş.” yazıyor.

Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş - Resim : 6
Leyla Yavuz (Ortadaki beyazlı olan)

 

 

Kendisini 'Gölün hanımefendisi' ilan etmiş ile ilgili etiketler SuperHaber Halk Reiki meditasyon Leyla Yavuz mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.