Kendisine zarar vermemesi için kafese kapatılmıştı

Antalya'da kendisine zarar vermemesi için evde kurulan kafeste bulunan 26 yaşındaki engelli kadın Hafize Bakır, babası ve komşuları tarafından ölü bulundu. Genç kadın kafesin üst kısmında başını demir arasında sıkışmış şekilde bulundu. Kızının cansız bedenini bulan baba sinir krizi geçirdi.

Antalya'da Manavgat ilçesine bağlı Ulukapı Mahallesi'nde anne ve babasıyla birlikte yaşamını sürdüren 26 yaşındaki zihinsel engelli Hafize Bakır isimli genç kız babası ve komşuları tarafından evde ölü bulundu.

Kızını, evlerinin içerisinde yaptırdıkları kafesin üst kısmında başını demir arasına sıkışmış olarak gören baba sinir krizi geçirdi.

3 yaşındayken geçirdiği rahatsızlığın ardından zihinsel engelli olarak yaşamını sürdüren Hafize Bakır’ın cenazesi Jandarma Olay Yeri inceleme ekibi, Adi Tabip ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kendisine zarar vermemesi için kafese kapatılmıştı

Bakın ailesinin komşuları, Hafize’nin bazı geceler sabahlara kadar bağırdığını, kendisine ve etrafına zarar verdiğini belirterek, şunları söylediler:

“Allah var. Anne-babası bir kez bile of demedi. Kızlarıyla en iyi şekilde ilgilendi. El bebek gül bebek onu teskin etti. Kız kardeşi ve eniştesi de her gün gelip onunla ilgilendi. Sürekli kendisine zarar verip evin penceresinden ve balkonundan atladığı için evin balkonunu penceresini perde ile kapattılar. Kendisine daha fazla zarar vermemesi için de evin bir odasına kafes yaptırdılar. Kafesin kapısı açık oluyordu. Ama ilacını almadığı zamanlarda kendisine zarar vermemesi için kafesin kapısını kapatıyorlardı. Bu aile kızları için elinden geleni yaptı. Biz buna şahidiz.”

Kendisine zarar vermemesi için kafese kapatılmıştı ile ilgili etiketler Manavgat Antalya engelli hafize bakır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.