Kendisine oy vermeyen akrabalarına şiirle sitem etmişti! O muhtar adayına dizi ve film teklifi geldi

31 Mart yerel seçimlerinde Kırşehir'de muhtar adayı olan ancak akrabalarından destek almayan çoban Aydın Battal, yazdığı şiirle akrabalarına sitem edip gündem olmuştu. Baldızı ve bacanağı başta olmak üzere tüm akrabalarına sitem dolu şiiriyle seslenerek çok konuşulan Aydın Battal'a dizi ve film teklifi geldi.

Kırşehir'de, 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.

Yaşadıklarını anlatan Aydın Battal; film teklifinin kendisini mutlu ettiğini ve Kırşehir adına heyecan dolu olduğunu söyledi. Battal, açıklamasında; "Bildiğiniz üzere bir şiir yazdım. Memleket beni bağrına bastı, herkese teşekkür ederim. Birkaç dizi ve filmden rol teklifi aldım. Bu sevinçli haberi paylaşmak istedim. Kırşehiri'mizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum" dedi.
Dizi teklifi alan Battal, köyünde muhtar adayı olduktan sonra 300 oyun 29'unu alarak bacanağı ve baldızına sitem dolu şiir yazmıştı.

 

Kendisine oy vermeyen akrabalarına şiirle sitem etmişti! O muhtar adayına dizi ve film teklifi geldi ile ilgili etiketler Kırşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.