Kendisinden 15 yaş küçük Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddiasına Seda Sayan'dan cevap

Star TV'de yayınlanan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programıyla izleyici karşısına çıkan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile ilgili ortaya atılan iddia bomba etkisi yarattı. 58 yaşındaki sanatçının, kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki Seda Sayan, kendisinden yaşça küçük Ata Çağlayan ile aşk mı yaşıyor? İşte sevgili iddiasına yanıt...

Ünlü sunucu Gökay Kalaycıoğlu geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Hayatın İçinden programında çok konuşlacak bir açıklamaya imza attı. Kalaycıoğlu, daha önce kendisinden yaşça küçük erkeklerle sevgili olan ve 6 evlilik yapan Seda Sayan'ın şimdi ise kalbini yeni bir aşka açtığı ve o kişinin ise 43 yaşındaki organizatör Ata Çağlayan olduğunu iddia etti.

 

AŞK YOK, İŞ ARKADAŞLIĞI VAR!

Seda Sayan, kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile yeni bir aşka yelken açtığını iddiaları karşısında ise sessizliğini bozdu. Ünlü sanatçı hakkında çıkan aşk dedikodularına ilk kez cevap verdi. Snob Magazin'e konuşan Seda Sayan, Çağlayan ile aşk yaşamadığını belirterek iddiaları yalanladı. Sayan, organizatörün bir konserinde sadece sahne alacağını da sözlerine ekledi.

Kendisinden 15 yaş küçük Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddiasına Seda Sayan'dan cevap

43 yaşındaki Çağlayan daha önce Banu Noyan ile evlenmiş ancak çiftin evliliği yedi ay sürmüştü. Seda Sayan ise 1987 - 1987 yılları arasında Rıdav Kılıç, 1990 - 1995 yılları arasında Sinan Engin, 1998 - 1999 yılları arasında Soner Yapçacık, 2000 - 2001 yılları arasında Tuncay Kırtalı, 2004 - 2005 yılları arasında Gökhan Şükür ve 2008 - 2010 yılları arasında Onur Şan ile evli kalmıştı.

 

Kendisinden 15 yaş küçük Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddiasına Seda Sayan'dan cevap ile ilgili etiketler Seda Sayan Ata Çağlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.