Kendi'nin aracı bağlandı!

Kendi, önceki gece Etiler’de rutin trafik kontrolüne takıldı.

Polis ekiplerinin uzattığı alkolmetreyi üfleyen şarkıcı, 27 promil alkollü çıktı. 50 promil sınırının altında olan şarkıcı ardından evrak engeline takıldı. Trafik sigortasını geciktirdiği anlaşılan Kendi’nin aracı trafik ekipleri tarafından emniyet otoparkına çekildi.

sdfdsfsddsfd

sdfffsdsa

KENDİ KİMDİR?

Gerçek adı Nuray Ülker olan “Kendi” 4 Şubat 1987 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Bale eğitimi almaya başladı. 1 yıl piyano eğitimi aldı, Lisedeyken 4 sene bateri çaldı, Pera güzel Sanatlar’da piyano dersleri aldı. Voleybol ile ilgilendi. Şan dersleri aldı, Sahne ismini ünlü çizgi film “Şeker Kız Candy”den almıştır.

Kendi, 2009 yılında “Aksi Single” albümüyle müzik dünyasına adım attı. Kendi, daha önce modellik ve Number 1 TV’de VJ’lik yaptı; reklam filmlerinde, dizilerde oynadı. Hey Girl’ün kapak kızı yarışmasında da ilk 10’a kalmış.

Kendi, 14 yaşındayken “Aşkına Eşkıya” dizisinde rol aldı, Sonra 15-16 yaşlarında “Gurbet Kadınları”nda rol aldı. Sonra da “Cennet Mahallesi”dizisinde oynadı.

Kendi'nin aracı bağlandı! ile ilgili etiketler alkol kendi aracı çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.