Kendilerini DEVAynasında gördüler

AK Parti MKYK listesinde yer alan 75 kişi belli oldu. DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen ise o listeden kendi partisine pay biçmeyi başardı. Ekmen, "Bugün AK Parti listesinde DEVA’nın etkili muhalefetinin etkisi görülüyor." yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresinde 2023 manifestosunu açıkladı. Kongrenin ardından AK Parti MKYK listesindeki değişiklikler de belli oldu.

Mevcut MKYK listesindeki 50 kişi, 75 kişiye çıkarıldı. AK Parti'nin yeni genel başkan vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş oldu.

 DEVA PARTİSİ KENDİSİNE PAY BİÇMEYİ BAŞARDI

Ali Babacan'ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi ise bu listeden bile kendisine pay biçmeyi başardı.

DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MKYK listesinin DEVA Partisi'nin etkili muhalefetinin etkisiyle oluşturulduğunu öne sürdü.

Ekmen, paylaşımında "İyi bir muhalefet, sadece yönetime talip olmaz, varlığı ile iktidarı disipline de eder. Bugün AK Parti listesinde DEVA’nın etkili muhalefetinin etkisi görülüyor. Yıllar sonra hatırlanan isimlere başarılar diliyorum. Keşke, orada bir şeyler yapmak gerçekten mümkün olsaydı." ifadesini kullandı.

Kendilerini DEVAynasında gördüler ile ilgili etiketler AK Parti Ali Babacan Deva Partisi MKYK kongre
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.