Kendi adaylarının bedelli yaptığını da unuttu! Özgür Özel'den akıl dışı sözler: "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'nın Soma ilçesinde yine akıllara zarar bir açıklama yaptı. Özel, bedelli askerlik yapanlara adeta hakaret ederek, "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'nın Soma ilçesinde yaptığı açıklamada bedelli askerlik yapan vatandaşları, vatanlarını sevmemekle suçladı.

İMAMOĞLU BEDELLİ ASKERLİK YAPTI

Özel'in "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" sözleri büyük tepki aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun da bedelli askerlik yapmış olması 'Özgür Özel, İmamoğlu'na oy verilmesini istemiyor sanırım' şeklinde yorumlara yol açtı.

Bedelli askerlik yapanları vatanını sevmemekle suçlayan Özgür Özel'e bedelli askerlik yapanlardan büyük teğki geldi.

Ekrem İmamoğlu, askerliğini Kütahya Hava Er Eğitim Komutanlığı 2000 yılında bedelli olarak yapmıştı.

Kendi adaylarının bedelli yaptığını da unuttu! Özgür Özel'den akıl dışı sözler: "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil"

İmamoğlu'nun askerlik arkadaşı Gazeteci Atılgan Bayar da Özgür Özel'in sözlerini paylaşarak, "Özgür Özel bedelli askerlik yapanların oyunu istemediğini açıkladı. Adam akıldan biraz fukara mı anlamadım. Bedelli askerlik yapan adayı Ekrem İmanoğlu’ a bedellilerin oy vermemesini istiyor?" ifadelerini kullandı.

Bayar, diğer bir paylaşımında ise "Ekrem İmamoğlu Türkiye’yi sevmiyormuş. Kendi Genel Başkan’ı söylüyor." ifadesine yer verdi.

CHP ÇANKAYA ADAYI DA BEDELLİ ASKERLİK YAPMIŞ

Özgür Özel'in teşkilattan gelen tepilere rağmen CHP Çankaya Belediye Başkan adayı yaptığı avukatı Hüseyin Can Güner’in askerliğini İskenderun Deniz Er Eğitim alayında bedelli yaptığı ortaya çıktı.

 Kendi adaylarının bedelli yaptığını da unuttu! Özgür Özel'den akıl dışı sözler: "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil" - Resim : 2

Kendi adaylarının bedelli yaptığını da unuttu! Özgür Özel'den akıl dışı sözler: "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil" ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu