Kenan Yıldız'dan Juventus'ta ilk 11'de çıktığı ilk maçta muhteşem gol!

İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Milli oyuncumuz Kenan Yıldız, ilk kez ilk 11'de çıktığı maçta muhteşem bir gole imza attı. 3 kişinin arasından sıyrılan Kenan Yıldız, topu iğne deliğinden ağlarla buluşturdu. Milli futbolcumuzun bu golü İtalya'da gündem oldu.

İtalya Serie A devi Juventus'ta forma giyen 18 yaşındaki Milli futbolcumuz Kenan Yıldız, takımıyla ilk kez ilk 11'de çıktığı maçta muhteşem bir gole imza attı.

Alman devi Bayern Münih altyapısında yetişen ve Juventus'a transfer olan Kenan Yıldız, bu sezon İtalyan ekibiyle 6 maçta forma giymişti. Gol ve asist katkısı veremeyen genç oyuncu, teknik direktör Allegri'nin gözdelerinden biri olmuştu. Kenan Yıldız, takımının Frosinone ile oynadığı maçta kulüp kariyerinde ilk kez A takım seviyesinde ilk 11'de forma şansı buldu.

Kenan Yıldız mücadelenin 12. dakikasında üç rakip oyuncuyu muhteşem bir çalımla ekarte edip kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu yakın köşeye bırakarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Kenan Yıldız'dan Juventus'ta ilk 11'de çıktığı ilk maçta muhteşem gol! ile ilgili etiketler Kenan Yıldız Juventus Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.