Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Ferrari kullandı!

Sosyal medyada 4 yaşındaki oğluyla beraber paylaştığı videolarla çok konuşulan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, yeni paylaştığı video ile tüm ilgileri yeniden üzerine çekti. 4 yaşındaki oğlu Zayn, değeri 40 milyonun üzerinde olan Ferrari markalı arabayla şov yaptı. Zayn için sürücü koltuğuna bebek koltuğu eklenmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Bir dönemin en popüler motorsiklet yarışmacılarından biri olan Kenan Sofuoğlu şu an AK Parti Sakarya milletvekilliği yapıyor. Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, babasının değeri 40 milyonun üzerindeki lüks aracını pistte tek başına kullandı. 4 yaşındaki çocuğun 1000 beygir güce sahip aracı kullandığı anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

 
 

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Ferrari kullandı!

KÜÇÜK ZAYN'E BEĞENİLER YAĞDI

Zayn Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından ‘1000 hp pistte kontrol altında’ denilerek yapılan paylaşım ise kısa sürede 2 milyonun üzerinde izlenmenin yanı sıra yüz binlerce yorum ve beğeni de aldı.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Ferrari kullandı! - Resim : 2

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Ferrari kullandı! ile ilgili etiketler Kenan Sofuoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.