Kenan Sipahi'nin İspanya macerası kısa sürdü... Casademont Zaragoza ayrılığı açıkladı

Bu yaz İspanya'nın Casademont Zaragoza takımına transfer olan milli guard Kenan Sipahi'nin İspanya macerası kısa sürdü. FIBA Europe Cup ve Liga Endesa'da Zaragoza formasını 12 maçta giyen Kenan, takımdan gönderildi. 26 yaşındaki basketbolcu daha önce de İspanya'da Betis forması giymişti.

Liga Endesa ekiplerinden Casademont Zaragoza, Kenan Sipahi'yle yolların ayrıldığını açıkladı. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, 26 yaşındaki oyun kurucu Kenan Sipahi ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

TOFAŞ, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş, Real Betis ve Fenerbahçe Beko'da oynayan Kenan, sezon başında Casademont Zaragoza'ya transfer olmuştu.

Milli basketbolcu, İspanya liginde forma giydiği 12 maçta 2,8 sayı, 2 ribaunt, 1,6 asist ortalamaları yakaladı.

1.97 metre boyunda oçan 26 yaşındaki Kenan geçen sezon ise sarı lacivertlilerle toplam 45 maçta görev alırken 5.1 sayı, 1.5 ribaund, 2.1 asist istatistikleriyle mücadele etmişti.

 

Kenan Sipahi'nin İspanya macerası kısa sürdü... Casademont Zaragoza ayrılığı açıkladı ile ilgili etiketler İspanya Kenan Sipahi Zaragoza Liga Endesa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.