Kenan Karaman'ın tercihi Beşiktaş oldu, Milli futbolcunun transferi imzaya kaldı

Beşiktaş, Kenan Karaman transferinde mutlu sona ulaştı. 27 yaşındaki milli forvetle her konuda anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar imza aşamasında... Kenan Karaman ile Ahmet Nur Çebi’nin son görüşmeyi yaparak transferi resmen bitirmesi bekleniyor.

Şenol Güneş'in prensi Kenan Karaman, Kartal oluyor... A Milli Takım'ın EURO 2020'deki İtalya ve Galler maçlarında ilk 11'de başlayan 27 yaşındaki kanat forveti, Beşiktaş'la anlaşmaya vardı. 

Sezon ortasından beri Siyah-Beyazlı kulüple temas halinde olan Kenan Karaman, Serie A'dan da 1-2 kulüple görüşüyordu. Galatasaray'ın da kadrosunda görmek istediği iddia edilen milli futbolcu, tercihinin Beşiktaş'tan yana kullandı.

TRT Spor'un aktardığına göre; Kenan Karaman ve menajeriyle yaptığı görüşmelerde belli bir noktaya gelen yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay vermesiyle süreci hızlandırdı ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki oyuncuyla imzaları atmaya yakın olan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi’nin son görüşmeyi yaparak transferi resmen bitirmesi bekleniyor.

Geçen sezon Bundesliga 2'de Fortuna Düsseldorf formasıyla 29 maçta, 7 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen Kenan, 30 Haziran'da Alman ekibine veda etmişti. Kenan Karaman'ın Beşiktaş'la anlaştığı haberini SuperHaber okurları 24 Mayıs'ta okumuştu.

SALİH UÇAN RESMİYETE KALDI

5 Temmuz'da ilk antrenmanını gerçekleştirecek olan Beşiktaş, Alanyaspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Salih Uçan'la imzaları attı. Resmi açıklamanın önümüzdeki haftaiçi yapılması bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetim, eni yabancı kuralının 8+6 olması sonrası iki kaliteli yerli futbolcu transferi yaparak, önemli bir adım atmış oldu. 

Kenan Karaman'ın tercihi Beşiktaş oldu, Milli futbolcunun transferi imzaya kaldı ile ilgili etiketler Kenan Karaman Beşiktaş Sergen Yalçın Salih Uçan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.