Beşiktaş'ın yeni forveti Kenan Karaman ilk maçında kalitesini gösterdi

Beşiktaş'ın milli forveti Kenan Karaman, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı ilk maçta taraftardan tam not aldı. Yaptığı harika pres ve sonu asistle biten oyunu alkış alırken, "Santrfor oynarsam yüzde 100 performans veririm" sözlerinin de altını doldurmayı başardı.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Kenan Karaman, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı ilk resmi maçta yaptığı asistle göz doldurdu. Süper Lig'de sezonun açılış maçında Çaykur Rizespor'u ağırlayan Siyah-Beyazlılar'da milli futbolcu ileri uçta görev yaptı.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş kadrosuna katılan 28 yaşındaki forvet, 8. dakikada Rize stoperi Holmen'den sıyrılıp ceza sahasında koşu yapan N'Koudou'ya nefi bir pas verdi. Fransız yıldız da şık bir golle takımını öne geçirdi. Kenan Karaman bu asistiyle Eylül 2016'dan beri Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk Süper Lig maçında asist yapan ilk oyuncu oldu. Son isim ise Anderson Talisca'ydı...

Milli futbolcu ilk röportajında, kanat forveti değil ileri uçta oynarsa daha etkili olacağını belirterek "Santrfor oynarsam yüzde 100 performans veririm" demişti. Aboubakar ve Cenk'in ardından henüz santrfor transferi yapamayan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Kenan'ı santrfor oynattı ve karşılığını aldı. Kenan Karaman için sosyal medyada övgü dolu ifadeler kullanıldı.

Beşiktaş'ın yeni forveti Kenan Karaman ilk maçında kalitesini gösterdi

Beşiktaş'ın 2. golü ise Atiba Hutcinson'dan geldi. Atiba'ya asisti yapan isim taraftarın sevgilisi Valentin Rosier oldu. Fransız sağ bek, Sporting'den bonservisinin alınması ve Galatasaray'ın ilgisi sırasında büyük fedakarlıklar yapmasıyla taraftarın takdirini kazanmıştı.

GHEZZAL TEK ANTRENMANLA ÇIKTI

Beşiktaş'ta yeni transferlerden Salih Uçan ve Kenan Karaman, Çaykur Rizespor maçına ilk 11'de başlarken Mehmet Topal ise karşılaşmada yedek kulübesinde yer aldı. Bonservisleri alınan Valentin Rosier ile Rachid Ghezzal de kaldıkları yerden devam etti. Alex Teixeira'nın ise henüz lisansı yetişmedi.

Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlıların şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve transfer döneminde tekrar kadroya katılması için büyük uğraş verilen Ghezzal, takımıyla sadece dün antrenmana katılmıştı.

TRİBÜNLERDE SERGEN YALÇIN SESLERİ

Yaklaşık 1,5 yıl sonra Süper Lig'de ilk kez taraftarlar tribünde yerini aldı. Pandemi nedeniyle Süper Lig'de son taraftarlı maç 2020 yılının Mart ayında yapılmıştı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, futbolcularını "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratlarıyla karşıladı. Taraftarlar ayrıca, karşılaşma öncesinde futbolcuları tek tek tribünlere çağırdı.

1.5 sezon önce takımın başına geçen ancak hiç seyircili maça çıkamayan teknik direktör Sergen Yalçın'a ise özel ilgi vardı. Yalçın'ın sahaya çıkmasıyla tribünlerden tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterileri yapılırken, deneyimli teknik adam da siyah-beyazlı taraftarları alkışladı.

Beşiktaş'ın yeni forveti Kenan Karaman ilk maçında kalitesini gösterdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Kenan Karaman Sergen Yalçın Çaykur Rizespor Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.