Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da mı oynayacak?

Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da mı oynayacak? Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında olan Çukur hayranlıkla izleniyor. Çukur'un kadrosuna Kenan İmirzalıoğlu'nun dahil olacağı söylentilerine televizyon eleştirmeni Mesut Yar'dan cevap geldi. Peki Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da mı oynayacak? Detaylar haberimizde...

Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da mı oynayacak? Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur geçen sezona damgası vurdu. Hikayesi ile olduğu gibi oyuncu kadrosu ile de büyük beğeni topluyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun Çukur'un kadrosuna katılacağı iddia ediliyor. Peki Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da mı oynayacak? Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da mı oynayacak?

Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolde yer aldığı, ikinci sezonu merakla beklenen 'Çukur' dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Show TV'de yayınlanan fenomen yapım hakkındaki söylentileri köşesine taşıdı.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Çukur ve Kenan İmirzalıoğlu" başlıklı yazısı şöyle:

"Çukur'da (Show TV) Kenan İmirzalıoğlu ismi geçiyor. Kulisin aslı olduğunu düşünmüyorum. 
Çukur dizisi Kenan İmirzalıoğlu'na, Kenan İmirzalıoğlu da Çukur'a ekstra bir şey katmaz.
Oturmuş dizilerde özellikle ana karakterlerden ziyade yan ve güçlü öyküsü olan karakterler diziye renk getiriyor. Hâl böyle olunca bu kulis çalışması iki tarafın da kriterlerinin altında kalıyor.

Ben yemedim, belki bir yiyen bulunur!"

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek sezon finali heyecanlı dakikalara sahne olacak. Çukur’da büyük sezon finalinde fırtına son kez kopacak ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukur’un her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yaratacak.

 KENAN İMİRZALIOĞLU

Aslen Türkmen'dir. Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974 yılında Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya geldi. 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Soyu Bozulus Türkmenleri'nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı

1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.

Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parladı. Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. Yazı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol. 2009'da başlayan Ezel adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır. 2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynamıştır. 2012 de başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamıştır. Bu dizide "Mahir Kara" karakterini canlandırmıştır.

2012'de yeni dizisi için 4.000.000$ alarak Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti aldı.

İmirzalıoğlu, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

ÖDÜLLER :

2005 Adana Altın Koza Film Festivali-En İyi Erkek Oyuncu (Yazı Tura)

2010 Sadri Alışık Sinema Ödülleri-Ayhan Işık Jüri Özel Ödülü (Ejder Kapanı]

2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel)

2010 37.Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel)

FİLMLERİ :

1998-2002 "Deli Yürek" (Yusuf Miroğlu) Dizi

2001 "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi "(Yusuf Miroğlu) Film

2003-2005 "Alacakaranlık " (Ferit Çağlayan) Dizi

2004 "Yazı Tura" (Cevher) Film

2005-2007 "Acı Hayat" (Mehmet Kosovalı) Dizi

2006 "Son Osmanlı Yandım Ali " (Ali) Film

2007 "Kabadayı" (Devran) Film

2009 "Ejder Kapanı" (Akrep Celal) Film

2009-2011 "Ezel" (Ezel Bayraktar) Dizi

2012 - Uzun Hikaye (Bulgaryalı Ali) (Sinema Filmi)

2012 – Karadayı (Dizi )

Kenan İmirzalıoğlu Çukur'da mı oynayacak? ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Çukur oynayacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.