Kenan Doğulu uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta sahne aldı

48 yaşındaki ünlü popçu Kenan Doğulu uzun bir aranın ardından Kıbrıslı hayranlarıyla buluştu. 13 Haziran akşamı KerkiSolfej organizasyonuyla Kıbrıs CityFest’te sahne alan Kenan Doğulu sahne performansıyla hayranlarından tam not aldı.

Nova Norda ve Gaye Su Akyol’un ardından City Fest Kıbrıs 2022 festivalinde sahne alan Kenan Doğulu, konser alanında sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Yeniden Kıbrıs’ta sevenlerinin karşısında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren başarılı sanatçı, konserini “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla başlattı.

Kenan Doğulu uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta sahne aldı

HİT OLMUŞ ŞARKILARINI SEVENLERİYLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Kıbrıslı müzikseverlerle hasret giderdiği bu özel gecede Kenan Doğulu, geniş repertuarıyla alanı dolduran dinleyicilerini müzik ve eğlence dolu bir akşam yaşattı. Kıbrıs CityFest’in coşkulu atmosferinde sahneye çıkan Kenan Doğulu “Yaparım Bilirsin”, “Kandırdım” gibi en sevilen şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

Kenan Doğulu uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta sahne aldı - Resim : 2

Güçlü orkestrası ve sahne performanslarıyla Kıbrıs’ta büyüleyici bir geceye imza atan Doğulu, konserde Mert Yemenicioğlu stil danışmanlığında hazırlanan kıyafetlerle sahne aldı. Ritmin bir an olsun düşmediği konserin sonunda Kenan Doğulu sevenlerinin bitmeyen alkış ve tezahüratları üzerine bis yaparak “Pamuk” ve “Tükendim” şarkılarıyla konserini tamamladı.

Kenan Doğulu uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta sahne aldı - Resim : 3

Kenan Doğulu, Kıbrıs konserinde çekilen bir videosunu Instagram hesabından yayınladı. Ünlü popçu paylaşımına şu notu düştü: ''Uzun bir aradan sonra çok özlediğim Kıbrıs’ta bizi yine evimizde hissettiren yediden yetmişe tüm dinleyicilerime, değerli orkestrama, sahne önünde ve arkasında emeği geçen herkese çok teşekkürler, tekrar görüşmek üzere! 🇨🇾 ♥️ 🔥''

Kenan Doğulu uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta sahne aldı - Resim : 4

Kenan Doğulu uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta sahne aldı ile ilgili etiketler Kenan Doğulu Kıbrıs Konser
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.