Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Etkinlik Alanı'nda unutamayacağınız konserler...

20 Ağustos Cuma günü İstanbul’un en büyük sahnesine sahip olan YBY’de, unutulmaz bir zaman yolculuğuna çıkmaya hazır olun. Saat 15’te başlayacak olan 90’lar Türkçe Pop Fest’in gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek. 21 Ağustos'ta ise Türk müziğinin usta ismi Kayahan'ın şarkılarını; sevilen sanatçılar; Fatih Erkoç, Işın Karaca, İpek Açar ve Suat Suna yorumlayacak.

YBY Etkinlik Alanı’nda Efsanelerle 90’lar Türkçe Pop Fest Gerçekleşiyor

20 Ağustos Cuma günü İstanbul’un en büyük sahnesine sahip olan YBY’de, unutulmaz bir zaman yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz?

Her dönemin en trend ve sevilen şarkıları; Burak Kut, Yonca Evcimik, Ferda Anıl Yarkın, Mansur Ark, Grup Vitamin, Ragga Oktay ve Dj Hakan Küfündür’ün efsane performansıyla seyirciye unutulmaz bir müzik furyası yaşatacak.

Saat 15’te başlayacak olan 90’lar Türkçe Pop Fest’in gecenin ilerleyen saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

Kemerburgaz Kent Orman içinde yer alan YBY’de, çimenlerde; kendi sandalyenizde, köpeğinizle, getirdiğiniz içeceğinizle, sonsuz coşkuyla bu serüveni kaçırmamak istiyorsanız biletler Biletix’te!

Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Etkinlik Alanı'nda unutamayacağınız konserler...

Büyük Usta Kayahan’ın Şarkıları Sevenleriyle YBY Etkinlik Alanı’nda buluşuyor!

Benzersiz şarkılara imza atan büyük usta Kayahan şarkıları ile İstanbul’un ilk açık hava; kültür, sanat ve etkinlik alan olan YBY Etkinlik Alanı’nda 21 Ağustos’ta anılacak.

Türk müziğinin usta isminin şarkılarını; sevilen sanatçılar; Fatih Erkoç, Işın Karaca, İpek Açar ve Suat Suna yorumlayacak.

Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Etkinlik Alanı'nda unutamayacağınız konserler... - Resim : 2

Birbirinden güzel düetlerin yapılacağı bu konseri çimlerin üzerinde; ister sandalyelerinizde oturarak, ister uzanarak dinleyebilirsiniz.

İçeceğinizi alıp, Kemerburgaz Kent Ormanı içinde yer alan YBY’de gerçekleşecek olan bu konsere gelmeyi unutmayın. Biletler Biletix’te! 

Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Etkinlik Alanı'nda unutamayacağınız konserler... - Resim : 3

 

 

 

 

Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Etkinlik Alanı'nda unutamayacağınız konserler... ile ilgili etiketler Kemerburgaz Kent Ormanı Konser YBY Etkinlik Alanı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.