Kemalist olduğunu söyledi, Filistin broşürü dağıtan kişiye saldırdı!

Ankara’da Kemalist olduğunu söyleyen bir kadın, Filistin için düzenlenecek olan bir programın duyuru broşürlerini dağıtan bir hanımefendiye saldırdı. Polisin çağrılmasını istenince, kadın özür diledi.

Ankara'da Kemalist olduğunu söyleyen bir kadın, Filistin'i destekleyen bir kıza saldırıp önce peçesini çekti tokat attı. Filistin'i destekleyen broşürleri dağıtan kız kendisine tokat atan kadının o anlarını kamerayla kayıt altına aldı.

Kemalist olduğunu söyleyen bir kadın, Filistin'e destek broşürü dağıtan peçeli kıza saldırdı. Peçeli kıza vurarak peçesini açmaya çalışan Kemalist kadının broşürleri yırttığı anlar görgü tanıklarınca doğrulandı.

"PEÇEMİ AÇTIN VE YÜZÜME TOKAT ATTIN"

 O anları kayda alan genç kızın videoda, "Hiç bir yere gitmiyorsun. Yüzüme vurdu onu kanıtlamaya çalışıyorum. Şimdi kaçıp gidiyor. Polisi arar mısın? Bana dokunamazsın. Yüzümü açtın Peçemi açtın ve yüzüme tokat attın. Artık pısırık Müslümanlar yok karşınızda." dediği görüldü.

 

Kemalist olduğunu söyledi, Filistin broşürü dağıtan kişiye saldırdı! ile ilgili etiketler Ankara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.