Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019!

Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019! Her yıl olduğu gibi 16 Haziran günü kutlanacak özel gün için hazırlıklar başladı. Heyecanla babasına hediye almak isteyenlere büyük markalar kayıtsız kalmıyor. Ayakkabı giyim sektörünün önemli markalarından Kemal Tanca, Babalar Günü için kampanyalar düzenliyor. İşte Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019! Ayakkabı giyim sektörünün önemli markalarından Kemal Tanca, Babalar Günü için kampanyalar düzenliyor.Her yıl olduğu gibi 16 Haziran günü kutlanacak özel gün için hazırlıklar başladı. Heyecanla babasına hediye almak isteyenlere büyük markalar kayıtsız kalmıyor. İşte Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019!

Kemal Tanca, 1950 yılında ilk adımı attığı ayakkabı sektöründe cesur, yenilikçi, şık ve kararlı adımlarla yürüdü.

Türkiye'deki 130 mağazasının tamamı kendisine ait olan Kemal Tanca, ürünlerinin %90'ını yurt içinde üretilirken %10'luk kısmını ise İtalya, Fransa ve İspanya'dan ithal ediyor.

Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019! - Resim : 2

Mağazalarımızda erkek ürünlerimizi Kemal Tanca olarak üretirken, kadın ürünlerimizi Tanca olarak üretmekteyiz. Bu markalar ayakkabı sektöründe kaliteye imzasını atmışlardır.

Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019! - Resim : 3

Kemal Tanca Babalar Günü kampanyası 2019! ile ilgili etiketler 16 Haziran Babalar Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.