Kemal Sunal'ın ailesinden Gülşah Film'e 2. telif davası

Kemal Sunal'ın ailesi, ‘Kemal Sunal Filmleri' olarak anılan 25 filmi televizyon kanallarında, sosyal medyada ve dijital platformlarda izinsiz yayınladığı iddiasıyla Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan'a ait Gülşah Film'e yeni bir dava açtı.

Merhum usta sanatçı Kemal Sunal, 7'den 70'e herkesi ekrana başına kilitleyen filmleriyle hafızalara kazındı. Kemal Sunal'ın ailesi usta sanatçının filmlerinin izinsiz yayınlandığı gerekçesiyle Gülşah Film'e dava açtı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Kemal Sunal'ın ailesi, ‘Kemal Sunal Filmleri' olarak anılan 25 filmi televizyon kanallarında, sosyal medyada ve dijital platformlarda izinsiz yayınladığı iddiasıyla Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan'a ait Gülşah Film'e yeni bir dava açtı.

Kemal Sunal'ın ailesinden Gülşah Film'e 2. telif davası

Gülşah Film'in Kemal Sunal'ın yazılı hak devri olmamasına rağmen davaya konu filmlerden yüksek gelir elde ettiğini ileri süren usta sanatçının ailesi, şimdilik 150 bin liralık tazminat ile filmlerin her türlü televizyon kanallarında, sosyal medya ve dijital platformlarda yayınlanmasının önlenmesi için tedbir talebinde bulundu.

Kemal Sunal'ın ailesinden Gülşah Film'e 2. telif davası ile ilgili etiketler Kemal Sunal Hülya Koçyiğit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.