Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde 'dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan' sloganları!

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Van'da bir miting gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde HDP bayraklarının yoğunluğu ve "Demirtaş'a özgürlük" sloganları atıldığı dikkat çekti. Ayrıca miting alanına giden bir grubun "Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan" sloganı attığı ortaya çıktı.

14 Mayıs Genel Seçimleri'ne sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ve partiler farklı illerde mitingler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Van'da bir miting gerçekleştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde HDP bayraklarının yoğunluğu ve "Demirtaş'a özgürlük" sloganları atıldığı dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU MİTİNGİNDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER!

Öte yandan HDP'nin de destek verdiği 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Van'da bir miting gerçekleştirdi. Yanına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde skandal manzaralar da ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde 'dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan' sloganları!

HDP BAYRAKLARI, "DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK" SLOGANLARI!

Mitingde terör örgütü PKK ve HDP'nin bayraklarının çokluğu göze çarptı. Ayrıca sık sık terör cezaevinde olan Selahattin Demirtaş için özgürlük sloganları da atıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde 'dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan' sloganları! - Resim : 2

"DİŞE DİŞ KANA KAN SENİNLEYİZ ÖCALAN"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van'daki mitinginde bir diğer skandal ise "Seninleyiz Öcalan" sloganları oldu. Kılıçdaroğlu'nu dinlemeye giden bir grubun sosyal medya üzerinden bir canlı yayın açtıkları ve bu yayında "Dişe diş kana kan, seninleyiz Öcalan" sloganları attığı görüldü.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde 'dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan' sloganları! ile ilgili etiketler Meral Akşener Van Kemal Kılıçdaroğlu CHP İYİ Parti HDP PKK Selahattin Demirtaş Abdullah Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.