Kemal Kılıçdaroğlu'nun provokasyonu karikatürlere malzeme oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangında havadan ve karadan. müdahale edilirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun provokatif söylemleri de gündem oldu. Kılıçdaroğlu, son olarak karikatürlere de malzeme oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ "Okurken insan hem gülüyor, hem düşünüyor, hem üzülüyor" ifadelerini kullandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangın üçüncü günüde de devam ederken, ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürüyor.

Yangın üzerinden siyaset yapmaya çalışan, "yangına geç müdahale edildi", "helikopter yok", "uçak yok" yalanları delilleriyle ortaya çıkan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun düştüğü durum karikatürlere de yansıdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını bölgesine gitti.

Kameraların karşısına geçerek yangınlardan iktidarı sorumlu tutan Kılıçdaroğlu, 'Verin görevi bize, biz yapalım, biz bitirelim. Açalım bir kampanya uçağı da helikopteri de getirelim buraya' diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun vaadi sırasında, yangına müdahale eden helikopterlerin sesi canlı yayından net şekilde duyuldu. CHP liderinin kurmayları da müdahaleyi başlarıyla anbean takip etti.

 "OKURKEN İNSAN HEM GÜLÜYOR, HEM DÜŞÜNÜYOR, HEM ÜZÜLÜYOR"

Devletin bütün imkanlarını seferber ettiği yangın felaketi üzerinden siyaset yapan muhalefeti eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ paylaştığı karikatürde "Karikatür Genel Başkanın karikatürünü yapmışlar. Aslında gerek yoktu. Okurken insan hem gülüyor, hem düşünüyor, hem üzülüyor." ifadelerini kullandı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun provokasyonu karikatürlere malzeme oldu ile ilgili etiketler Marmaris Yangın Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.