Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'li danışmanı 6'lı masayı böldü!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeMİT’in PKK/YPG’nin sözde Ayn İsa eyalet sorumlusu Siham Mislih’i etkisiz hale getirdiği nokta operasyonun şifreleri, CHP'nin 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısındaki tepki çeken yol haritaları ile yeni ekonomi kadrosundaki Batı merkeziyetçi ekonomistleri, altılı masada parti liderlerinin birbirlerinin altını oyan hamlelerini, Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için adaylık mesajını ve Bim CEO'su Galip Aykaç'ın istifasını masaya yatırdı.

‘’SİHAM MİSLİH MİT’İN BAŞARILI TAKİBİ SONRASI YAPILAN OPERASYONLA İMHA EDİLDİ’’

Bozkurt, ''Örgütte görev yaptığı yer açısından önemli. Bu kişi, Barış Pınarı harekat bölgesinde yapılan terör saldırılarından sorumlu biri. Siham Mislih, MİT'in başarılı takibi sonrası yapılan operasyonla imha edildi.

‘’CHP’NİN VİZYONU CHP’Yİ KÖKLERİNDEN KOPARIP, BATI VE NATO’YA TESLİM EDİLMESİNİN ÖNEMLİ TOPLANTISIDIR’’

CHP'nin bu vizyonu Atatürk'ün bize çizdiği vizyonun tam tersi. Bu vizyon bizi ileri götürmeyecek. Bu toplantı CHP'yi köklerinden tamamen kopartıp, Batı'ya ve NATO'ya teslim edilmesinin önemli bir toplantısıdır. Bugün CHP'ye resmen emperyalist kapitalist sistemin bir ismi müfettiş olarak atanıyor.

‘’ALTILI MASADA LİDERLER BİRBİRLERİNİN ALTINI OYUYORLAR’’

CHP'nin önerdiği Türkiye'nin hayrına değil. CHP Türkiye'yi sömürgeleştirme parası öneriyor. Türkiye'ye sömürgeleştirmenin rüşvetini veriyorlar. 'Sizi sömürgeleştireceğiz, cebinizi rahatlatacağız' diyor, Türk insanına sus payı veriyor. Altılı masada sürekli siyasi, ekonomik anlaşmazlık krizleri mi göreceğiz? Bu çorba daha da karışacak belli ki. Akşener ile Yavaş geçtiğimiz günlerde telefonda kavga etmiş. Kendi içlerinde destekledikleri kişiyle bile aralarında gerilim var. Birbirlerinin altını oyuyorlar. Altılı masada liderlerin birbiriyle sert mücadelesi var. Birden fazla aday belirleyerek bile seçime gidebilirler. Millet İttifakı'nın verdiği fotoğraf Türkiye'nin geleceği açısından faydalı değil. Birbirlerinin altını oyan liderler var. 2023 seçimleri Türkiye için Ankara-Washington-Brüksel hattında bir yapının mücadelesi gibi gözüküyor.''

''PİYASAYI KONTROL EDEN YAPILAR BELLİ ANGAJMANLARA GİRMİŞ DURUMDALAR''

''Belli bağlantılar üzerinden piyasanın kontrolü sağlanıyor olabilir. Piyasayı kontrol eden yapılar belli angajmanlara girmiş durumdalar. Tam seçim öncesi bu operasyonları yapıyorlar. Bu mücadele daha sert yürümeli. Sadece rant meselesi değil, başka hesaplar da dönüyor'' ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'li danışmanı 6'lı masayı böldü! ile ilgili etiketler MİT Suriye Kemal Kılıçdaroğlu Jeremy Rifkin ABD 6'lı masa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.