Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Halk TV'ye ayar! Davutoğlu'nun o sözlerini böyle savundu

Halk TV sunucucu Şirin Payzın, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğu'nu "yüzde 1'lik bir partinin genel başkanı gibi konuşmalı" sözleriyle Ti'ye almıştı. Bu açıklamaların ardından Davutoğlu, "Biz çıkalım masadan, seçim mi kazanacaksınız çok bilmişler?" ifadeleriyle yüklenmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'na destek verirken Halk TV'ye de ayar verdi.

Halk TV'de Davutoğlu'nun sözlerine tepki gösteren Halk TV sunucusu Şirin Payzın, "Yüzde 1'lik bir partinin genel başkanı gibi konuşmalı. Seçime girip nasıl bir sonuç alacağını bilmiyoruz. Davutoğlu'na bu özgüven nereden geldi?" diyerek, Gelecek Partisi liderinin hala kendisini başbakan olarak gördüğünü söylemişti.

"MASADAN ÇIKALIM SEÇİM Mİ KAZANACAKSINIZ ÇOK BİLMİŞLER"

Davutoğlu, kendisini hedef alan muhalif gazetecilere ayar verip, "Biz çıkalım masadan, seçim mi kazanacaksınız çok bilmişler?" ifadeleriyle yüklenmişti.


HALK TV'YE AYAR VERDİ: "MASAYI DAĞITMAK İÇİN TEZGAH KURULUYOR"

Davutoğlu'nun söylediklerinde haklı olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Davutoğlu kriz çıkar diyor doğru. Siz çıkıp bir genel başkana bunu diyebilir misiniz? Oyunuz kaç denir mi? Masayı dağıtmak için bir tezgah kuruluyor, biz bunların tamamının farkındayız." tepkisini gösterdi.


.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Halk TV'ye ayar! Davutoğlu'nun o sözlerini böyle savundu ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.