Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Onların kökünü kazıyacağım

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Erzincan'da vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, kendisinin seçilmemesi için uğraşan iki grup olduğunu belirterek ''Onların kökünü kazıyacağım'' dedi.

CHP lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Erzincan'da vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, konuşmasında şunları aktardı:

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

Köy okullarını yeniden açacağız. Köylüyü yeniden ayağa kaldıracağız. Köydeki insanlar vazgeçip evlatlarını okutmak için şehre geliyorlar. Köylüler emeğinin karşılığını alamıyorlar. Bu ülkenin toprağı güneşi yok mu neden çiftçiyi toprağa küstürdünüz. Yapacağım, onları toprakla barıştıracağım. Kul hakkı yedirmeyeceğim, yedirtmeyeceğim. Onlar yandaşları için bu kardeşiniz vatandaşı için çalışacak.

'KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIM'

İki grup Bay Kemal seçilmesin diye çaba harcıyor. Birincisi beşli çeteler, ikinci grup ise uyuşturucu baronları onlar da benimle uğraşıyorlar onların kökünü kazıyacağım, kökünü bir kişiyi Türkiye’de tutmayacağım. Kökünü kazıyacağım.

DEPREMZEDELERE EV SÖZÜ

Depremzedelerin evleri, dükkanları yıkıldı. Evlerini yapacağım ama 20 yıl taksitle değil. Bir kuruş almadan evlerini teslim edeceğiz.

SİNAN ATEŞ MESAJI

Sinan Ateş'in katillerini bulup, kulaklarından tutup içeri atacağız.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Onların kökünü kazıyacağım ile ilgili etiketler Erzincan Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.