Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akbelenlilere hadsiz tehdit: Oy verirseniz iki elim yakanızda olur

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te bugün yapılacak Akbelen görüşmeleri hakkında konuştu, Akbelenlileri tehdit etti. Kılıçdaroğlu, "Hayır diyene oy verirseniz iki elim yakanızda olur" dedi.

Muğla'nın Milas ilçesindeki Yeniköy ve Kemerköy Termik Santralleri bölgesinde bulunan Akbelen Ormanları'nda ağaç katliamı yapıldığını iddia eden eylemcilerin protestoları devam ederken bir grup eylemci bugün gerçekleşen CHP Grup Toplantısı'na katıldı.

Grup toplantısındaki konuşmasının tamamını Akbelen'e ayıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eylemcilere destek olarak birlik mesajı verdi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Benim size sözüm var. Sizin her yerde her ortamda sözcünüz olacağım. Sadece ben değil her CHP'li, sadece milletvekilleri de değil, il başkanları, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları hepsi sözcünüz olacak."

"OY VERİRSENİZ İKİ ELİM DE YAKANIZDA OLACAK"

Konuşmasının sonunda Meclis'te bugün yapılacak Akbelen görüşmelerine vurgu yapan Kılıçdaroğlu açık açık Akbelenlileri tehdit etti. Kılıçdaroğlu, "Hayır diyene eğer oy verirseniz iki elim yakanızda olur." dedi.

AA

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akbelenlilere hadsiz tehdit: Oy verirseniz iki elim yakanızda olur ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Milas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.