Kemal Kılıçdaroğlu'na oy kampanyası yürüten Cem Yılmaz yan çizdi!

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajlarıyla gündeme gelen Cem Yılmaz ilk turdaki hezimetin ardından gemiyi terk etti. "Abi oyunu kime vereceksin biz de ona atalım diyorsanız, Ben Kemal başkan diyorum" ifadeleriyle Kılıçdaroğlu için oy toplama çalışmasının sonuç vermemesi Yılmaz'ın yeni söylemini "Siyasetle ilgilenmememin büyük erdem olduğu anlaşılacak" ifadelerine çevirdi.

Türkiye 14 Mayıs seçimlerinde büyük bir demokrasi şöleni yaşadı. Mecliste Cumhur İttifakı'nın ezici üstünlüğünü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi birinci sırada tamamlaması takip etti. Yasa gereği 28 Mayıs'ta tekrar sandığa gidecek olan seçmen, seçimin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir tercih yapacak.

KAMPANYA SONUÇ VERMEDİ ''İLGİLENMİYORUM'' DEDİ

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin de destek verdiği Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi kampanyası, sosyal medyada ona destek mesajları açıklayan isimlerin de çalışması haline gelmişti. 14 Mayıs seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu'na destek mesajı paylaşan Cem Yılmaz, seçimin ikinci turunun öncesinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımla siyasetle ilgilenmediğini belirtti. Kılıçdaroğlu için oy istediğini unutan Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Gün gelecek siyasetle ilgilenmemenin büyük bir erdem olduğu anlaşılacak ama yine 3 kişi 5 kişi tarafından"

SİYASETTEN UZAK PAYLAŞIM: KEMAL BAŞKAN DİYORUM

14 Mayıs seçimleri öncesinde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve bugün siyasetle ilgilenmediğini belirten Cem Yılmaz'ın daha önceki paylaşımları hayrete düşürdü. Yılmaz, “Abi oyunu kime vereceksin biz de ona atalım” diyorsanız, Ben Kemal başkan diyorum" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na oy kampanyası yürüten Cem Yılmaz yan çizdi! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Kemal Kılıçdaroğlu CHP Millet İttifakı 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.