Kılıçdaroğlu'dan 6'lı masayı karıştıracak Mansur Yavaş sürprizi!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK ve MEB'ten sonra Et ve Süt Kurumu hamlesini, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışını, ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışına yeşil ışık yakmasını, muhalefette ‘Orban sendromu’nu ve CHP'li Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ın yerli otomobil TOGG için tepki çeken sözlerini masaya yatırdı.

"TEK BİR AÇIKLAMASI  VAR; SİYASİ POPÜLİZM"

Ceyhun Bozkurt, "Kılıçdaroğlu'nun yaptığını sivil toplum kuruluşlarının yapması gerek, Kılıçdaroğlu da onları desteklemek amacıyla orada bulunabilir. 'Vatandaşın hakkını' savunacağım diyerek orada bulunmak hoş bir görüntü değil. Yöntemi bu değil. Tek bir açıklaması var; siyasi popülizm. Halkın sorununa çözüm bulmak için atılan bir adım değil. Atatürk ile hesaplaşan, ona saldıran bir partinin Aylin Nazlıaka'yı ön plana çıkarması çok doğal. Atatürk düşmanlarıyla helalleşiyorlar, Atatürk ile hesaplaşıyor.

"KILIÇDAROĞLU KENDİ ADAYLIĞI İÇİN MÜCADELE EDİYOR. ANCAK DENGELER İZİN VERMEZSE İMAMOĞLU YERİNE YAVAŞ İSMİNE DAHA SICAK BAKTIĞINI DUYDUM"

Özdağ'ın 6'lı masayı sallayacak bir çıkış yapması çok önemli. Çünkü alttan alta Yavaş konuşulsa da yukarıda İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu tartışması vardı. Kılıçdaroğlu kendi adaylığı için mücadele ediyor. Ancak dengeler izin vermezse İmamoğlu yerine Mansur Yavaş ismine daha sıcak baktığını duydum.

"KONGRE'DEKİ DENGE HALA TÜRKİYE'NİN ALEYHİNDE"

Kongre'deki dengelerden dolayı F-16'ların gelmeme ihtimali de yüksek. ABD ile birçok ayrışım noktamız var. Kongre'deki denge hala Türkiye'nin aleyhinde.

"MACARİSTAN ATLANTİKÇİ, AVRUPA BİRLİKÇİ KAFAYA İNANILMAZ BİR TOKAT ATTI. 6'LI MASANIN MACARİSTAN'I GÖRÜP ÜRKMESİ ÇOK DOĞAL"

Levent Gültekin ve Amberin Zamanı 'Bizim muhalefet gereken dersleri çıkarır' dedikten sonra devamına 'İlk olarak bizim gibileri dinlememekle' cümlesi eklenmeli. Muhalefeti bu hale getiren bu kafadır. Macaristan Atlantikçi, Avrupa Birlikçi kafaya inanılmaz bir tokat attı. 6'lı masanın Macaristan'ı görüp ürkmesi çok doğal. Atlantik aklınan vazgeçip, milli düşünmeli." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kılıçdaroğlu'dan 6'lı masayı karıştıracak Mansur Yavaş sürprizi! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Mansur Yavaş Kemal Kılıçdaroğlu 6lı masa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.