Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ'ın "gizli protokol" açıklamasını doğruladı! 6'lı masadan sert tepkiler geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi halinde Zafer Partisine 3 bakanlık ve MİT Başkanlığı'nı vereceğini iddia etmişti. CHP Sözcüsü Öztrak'ın yalanladığı o iddia, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından doğrulandı. Açıklamanın ardından Millet İttifakı'ndan tepkiler art arda geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, "Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı üç bakanlık ve MİT bize verilecekti" iddiasını doğruladı.

GİZLİ PROTOKOLÜ DOĞRULADI

Habertürk canlı yayınında konuşan Kılıçdaroğlu, "Ümit Özdağ ile aranızda yaptığınız özel bir protokol var mı?" sorusuna, "Var" karşılığını verdi.

Detay sorulduğunda ise Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"O protokolle ilgili konuşmam doğru değil. İki kişi arasında yapılan ve iki kişinin namusuna teslim edilen bir protokoldür. Benim bu konuda konuşmam en azından ahlaki olarak doğru değil. Protokol evet var, ikimizin arasında imzalandı. Bu protokol kamuoyuna açık bir protokol değil. Dolayısıyla ikimizin namusuna teslim edilmiş bir protokoldür. Nokta."

FAİK ÖZTRAK'IN DA HABERİ YOKTU

CHP Sözcüsü Faik Öztrak geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın iddialarını yalanlamıştı ve 'Öyle bir şey yok' demişti.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Öztrak protokolü bilmiyor. Danışmanım dahi bilmiyordu." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ'ın "gizli protokol" açıklamasını doğruladı! 6'lı masadan sert tepkiler geldi

ALTILI MASADAN TEPKİLER GECİKMEDİ

Millet İttifakı'ndan bu yaşananlar ardından tepkiler geldi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapıldığı iddia edilen "gizli protokol"den haberleri olmadığını söyledi.

Şahin, "Kemal Bey’in bize sözü şuydu; ortak mutabakat metni çerçevesine dışına çıkılmayacak ve millet ittifakının topluma sunduğu taahhütlerden asla ödün verilmeyecek noktasındaydı” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilge Yılmaz, "Kendi adıma, geride bıraktığımız seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum." dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan ise, "Başka hiçbir söz ya da açıklama seçim mağlubiyeti nedeniyle duyduğum büyük üzüntüyü ortadan kaldıramazdı. Teşekkür ederim Sayın Kılıçdaroğlu. İyi ki olmamış!" mesajını paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ'ın "gizli protokol" açıklamasını doğruladı! 6'lı masadan sert tepkiler geldi ile ilgili etiketler 6'lı Masa Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ CHP Zafer Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.