Kemal Kılıçdaroğlu tüm danışmanlarının görevine son verdi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, faturayı MYK üyeleri ve danışmanlarına kesti. Geçtiğimiz günlerde MYK üyelerinin tek tek istifasını alan Kılıçdaroğlu 4 Haziran 2023 tarihi öncesi Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin görevlerine son verdi.

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaparken Kemal Kılıçdaroğlu arkasına aldığı HDP ve PKK desteğine rağmen büyük bir hezimet yaşayarak 13. kez seçim kaybetti.

FATURAYI DANIŞMANLARA VE MYK'YA KESTİ

CHP tabanında ve parti içindeki bazı isimlerde hayal kırıklığı yaratan Kılıçdaroğlu istifaya yanaşmazken seçimin faturasını danışmanlarına ve MYK üyelerine kesti.

Geçtiğimiz günlerde tüm MYK üyelerini görevden alan Kılıçdaroğlu bugün de tüm danışmanlarını istifa ettirdi.

GÖREVLERİNE SON VERİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin görevlerine son verdi.

CHP'den yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevleri 14 Haziran 2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi adına yaptıkları çalışmalar için her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


.

Kemal Kılıçdaroğlu tüm danışmanlarının görevine son verdi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu MYK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.