Kemal Kılıçdaroğlu TSK'yı tehdit etti: Komuta kademesi haddini bilsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada yine bir skandala daha imza attı. Kılıçdaroğlu, bazı komutanların iktidarın politikalarını alkışladığını iddia ederek "Komuta kademesin haddini bilsin. Siyaset askerin işi değildir" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada büyük bir skandala imza attı.

"KOMUTA KADEMESİ HADDİNİ BİLSİN"

Kılıçdaroğlu şu ifadelerle TSK'ya tehdit savurdu:

"Askerlerin alkışlaması şahsen hiç umrumda değil. Ama devlet açısından büyük bir çürümüşlüğün göstergesidir. Etrafınıza siyaset koridorlarında kariyer devşiren askerler koyarsanız, elinizde bol yıldızlı bol apoletli Orta Doğu üniformaları kalır. Unutmayın ki bol bol apoletli Orta Doğu askerleri savaşlardan, cephelerden kaçtılar. Kariyerist kafadan asla hayır gelmez. Onun için komuta kademesi haddini bilsin. Siyaset askerin işi değildir. Herkes haddini bilecek, Herkes bulunduğu makamın ne olduğunu bilecek. Siyaset mi yapmak istiyorlar? Çıkarsınlar o kutsal üniformaları, dizilsinler Erdoğan'ın yanına, Perinçek'e de takılsınlar, Erdoğan artık o dünyaların adamı beraber olsunlar. Biz artık değiştik, biz halkın partisiyiz. Bunlar Kenan Evren kafasına geldi."

TSK'YA TEHDİT HDP'YE KUCAK!

Kemal Kılıçdaroğlu, bazı komutanların iktidarın politikalarını alkışladığını iddia ederek "Komuta kademesi haddini bilsin." şeklinde skandal ifadeler kullanarak Türk Silahlı Kuvvetlerini tehdit etti.

Kılıçdaroğlu terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin kapatılması için görülen davaya da tepki göstererek HDP'ye sahip çıktı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kendisini eleştirirken askerlere alkışlattığını iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu skandal ifadeler kullandı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu TSK'yı tehdit etti: Komuta kademesi haddini bilsin ile ilgili etiketler CHP HDP TSK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.